Τρίτη, 27 Μαρτίου 2007

Το ξανασκέφτεται ο Πλατινί για το ενδεχόμενο να «κόψει» ομάδες από τις ισχυρές χώρες

Μία από τις βασικές προεκλογικές υποσχέσεις του, ίσως αθετήσει ο Μισέλ Πλατινί. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της UEFA φαίνεται πως υποχωρεί από το αρχικό πλάνο διαφοροποίησης της μορφής του Champions League, που είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στις «ασθενέστερες» χώρες να εκπροσωπηθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker», παρουσίασε ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δεν πρόκειται να προκύψουν αλλαγές στη βασική δομή του Champions League, όπως για παράδειγμα στην παρουσία τεσσάρων εκπροσώπων από τις τέσσερις πρώτες χώρες της κατάταξης της UEFA.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2007

Αρχίζει η ανακαίνιση των πρακτορείων ΟΠΑΠ

Aπό το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να είναι έτοιμα τα πρώτα αναμορφωμένα πρακτορεία του OΠAΠ, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες σε κοινή συνέντευξη Tύπου ο υφυπουργός Aθλητισμού Γ. Oρφανός και η διοίκηση του OΠAΠ και της OΠAΠ Yπηρεσιών.

Aπό τις 12/3 αρχίζει η κατάθεση αιτήσεων από τα πρακτορεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναμόρφωσης και δημιουργίας ενιαίας εικόνας και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ενδιαφέρον των πρακτόρων είναι μεγάλο και εκτιμάται ότι σχεδόν το σύνολο των πρακτορείων θα θελήσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα.