Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007

Νέο σύστημα διεξαγωγής του Champions League από το 2009 ανακοίνωσε η uefa

Η εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας παρουσίασε την Παρασκευή στη Λουκέρνη το νέο σύστημα διεξαγωγής και τους τρόπους πρόκρισης στο Champions League για το διάστημα 2009-12.

Ύστερα από την εξέταση του σχεδίου αλλαγών που είχε παρουσιάσει ο Μισέλ Πλατινί, στις 30 Αυγούστου στο Μονακό, εγκαταλείφθηκε η ιδέα της συμμετοχής των κυπελλούχων των χωρών στη διοργάνωση και αντικαταστάθηκε από μια προκριματική φάση που αφορά ομάδες συγκεκριμένων χωρών, που καταλαμβάνουν θέσεις 2-4 στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος που συμμετέχουν.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007

Ποιοί άνθρωποι πρέπει να παίζουν στο καζίνο και ποιοί όχι

Τζογαδόροι υπάρχουν σε κάθε ηλικία, οικονομική επιφάνεια ή ακόμη και ..φυλή. Η συνήθεια του τζόγου σε ορισμένους πολιτισμούς είναι πολύ πιο έντονη από ότι σε μερικούς άλλους. Ορισμένοι άνθρωποι έβαλαν τα πρώτα τους στοιχήματα σε ηλικία πέντε ετών, παίζοντας με τους λιλιπούτειους φίλους τους και άλλοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο τζόγο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Άλλοι πάλι δεν έχουν βάλει στη ζωή τους – και ούτε πρόκειται να το κάνουν – το παραμικρό στοίχημα. Εμείς οι υπόλοιποι ανήκουμε κάπου ανάμεσα σε αυτές τις δύο ακραίες κατηγορίες.