Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Κέρδισαν το Λόττο αλλά δεν είχαν επικυρώσει το δελτίο!

Γρήγορα η χαρά των 15 Ιταλών οι οποίοι πέτυχαν και τους 6 αριθμούς στο τυχερό παιχνίδι Superenalotto μετατράπηκε σε λύπη και απογοήτευση αφού όταν πήγαν να εισπράξουν το ποσό διαπίστωσαν πως το «χρυσό δελτίο» δεν είχε επικυρωθεί από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συνοικία Βίλα Μπονέλι της Ρώμης και το ποσό που μοίραζε το παιχνίδι ήταν 90.000 ευρώ.


Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

Απεργία στον ΟΠΑΠ

Απεργία διαρκείας κήρυξαν οι πράκτορες και οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ, αντιδρώντας στη φορολογία που αποφάσισε να επιβάλει η κυβέρνηση σε όλα τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με την ρύθμιση της κυβέρνησης, προβλέπεται επιβολή φόρου 10% επί των κερδών από το πρώτο ευρώ. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων, αυτή η ρύθμιση θα απομακρύνει τους παίκτες, οι οποίοι θα στραφούν στο διαδικτυακό στοίχημα.


Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

ΟΠΑΠ: Απεργία διαρκείας στα πρακτορεία

Απεργία διαρκείας ξεκινούν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ από την Πέμπτη 16 Ιουλίου με αίτημα την απόσυρση της αύξησης στη φορολόγηση των κερδών των παικτών, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία πρακτόρων και όπως μετέδωσε και το Reuters.

Όπως αναφέρουν οι πράκτορες, οι νέοι φόροι θα πλήξουν άμεσα τις πωλήσεις σε παιχνίδια όπως το «Πάμε Στοίχημα», μειώνοντας τις αποδόσεις του και την ανταγωνιστικότητά του έναντι των στοιχημάτων στο διαδίκτυο.