Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πρωταθλήτρια η Ρέιντζερς!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πρωταθλήτρια Σκωτίας είναι η Ρέιντζερς μετά τη νίκη της με 5-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ για την τελευταία αγωνιστική.

Κάθε χρονιά ξεκινάει ως το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, τα τελευταία τρία χρόνια, η Ρέιντζερς κατάφερνε πάντα να ανατρέπει τα δεδομένα και να κόβει πρώτη το νήμα.

Έτσι έγινε και φέτος, καθώς για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ήθελε τη νίκη στο «Ράγκμπι Παρκ», απέναντι στην Κιλμάρνοκ, για να κατακτήσει το τρίτο της συνεχόμενο πρωτάθλημα και να φτάσει στα 54.

Κάτι που έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας με 5-1, έχοντας τον Λάφερτι σε μεγάλη ημέρα, καθώς πέτυχε χατ-τρικ (1’, 7’, 53’), με τους Νέισμινθ (5’) και Γέλαβιτς (49’) να πετυχαίνουν τα άλλα τέρματα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ντέιτον στο 65’.

Την ίδια ώρα η Σέλτικ, ήλπιζε σε γκέλα της μισητής αντίπαλου της χωρίς όμως αυτό να γίνει. Οι «Κέλτες» έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν με 4-0 της Μάδεργουελ, με τον Γιώργο Σαμαρά να επιστρέφει στο σκοράρισμα.

Συγκεκριμένα, στο 40’ έκανε το 2-0, με τον Χούπερ στο 29΄ να έχει ανοίξει το σκορ. Τα άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του Νιλ Λένον σημείωσαν οι Μαλόνεϊ (53’) και ΜακΚορτ (71’).




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου