Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Το χταπόδι του Όμπερχαουζεν θέλει το ενυδρείο της Μαδρίτης

 Το χταπόδι που προκάλεσε αίσθηση στα ΜΜΕ παγκοσμίως, «προβλέποντας» σωστά το αποτέλεσμα στους επτά αγώνες της Γερμανίας στο Μουντιάλ και στον τελικό του τουρνουά, θέλει να φέρει στην Ισπανία το ενυδρείο της Μαδρίτης.

Ο Πολ, όπως ονομάζεται το χταπόδι, βρίσκεται στο ενυδρείο του Όμπερχάουζεν στο Βερολίνο, όμως μετά την επιτυχημένη του πρόβλεψή για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία, έχει λατρευτεί στη χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου.

Στο ενυδρείο της Μαδρίτης, αντιλαμβανόμενοι τα οικονομικά οφέλη και την αύξηση των επισκεπτών που θα έφερνε μια ενδεχόμενη έλευση του Πολ, δε άργησαν να πλησιάσουν τους Γερμανούς συναδέλφους τους και να τους καταθέσουν επίσημη πρόταση «μεταγραφής».

Οικονομικό αντάλλαγμα, βέβαια, δεν έχει πέσει μέχρι στιγμής στο τραπέζι, αλλά μόνο όσον αφορά το έμψυχο υλικό.

Με λίγα λόγια, προτείνουν την ανταλλαγή του Πολ με άλλα θαλάσσια είδη. Αν, παρόλα αυτά, απαιτηθεί συγκεκριμένο ποσό από το Όμπερχαουζεν, δεν αποκλείεται να έχουμε σκληρές διαπραγματεύσεις…

«Ότι θέλουν, θα τους το δώσουμε», τόνισε σε δηλώσεις τους εκπρόσωπος του ενυδρείου της Μαδρίτης, ο οποίος κατά τα’ άλλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Σα να ήταν πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, σημείωσε καυστικά ο βρετανικός Guardian.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου