Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Γίνονται θαύματα; – Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (21:45)

Η Μπαρτσελόνα του Μέσι υποδέχεται την Μπάγερν και θέλει να ξεπλύνει την ντροπή στην ρεβάνς του 4-0 στο Μόναχο κυνηγώντας την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του κυπέλλου πρωταθλητριών.

Πριν από έξι βράδια η Μπαρτσελόνα γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα της τα τελευταία 16 χρόνια. Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο η Μπάγερν την διέλυσε με 4-0 και έγινε το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Απόψε το βράδυ οι Καταλανοί καλούνται να κάνουν κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς από το 1955, όταν και ξεκίνησε η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Ποτέ καμία ομάδα δεν έχει προκριθεί έχοντας χάσει με 4-0 τον πρώτο αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όμως ο Μέσι και η… παρέα του είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και αν πέσουν να πέσουν όπως αξίζει σε αυτή την πολύ σπουδαία ομάδα.

Από την άλλη, η Μπάγερν είναι αυτή τη στιγμή το… next big thing. Είναι η ομάδα που προκαλεί θαυμασμό, η ομάδα που εντυπωσιάζει, η ομάδα που σκορπάει τον… τρόμο και θέλει να βρεθεί για δεύτερη σερί φορά στον τελικό, όπου ήδη περιμένει η Ντόρτμουντ.

Στο “Καμπ Νου” όλα είναι έτοιμα για να γίνει απόψε το βράδυ η τελετή παράδοσης παραλαβής. Ή μήπως όχι;




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου