Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 3/3/2012

Με τις καλύτερες προυποθέσεις, μπήκε (στοιχηματικά...) ο Μάρτιος. Χθες ξεκινήσαμε με το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας, Μπενφίκα-Πόρτο, όπου οι "δράκοι" ήταν αυτοί που επικράτησαν 2-3, πέρνοντας προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα.

Σήμερα, έχουμε το εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι, Λίβερπουλ - Άρσεναλ. Οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη όχι για τον τίτλο, αλλά για μια θέση στο επόμενο Champion's League.

Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου περιέχει τα πάντα... Από μεγάλα ντέρμπι, μέχρι αναμετρήσεις που ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα των πρωταθλημάτων.

Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές...






Ξεκινώντας από Γερμανία, θα κρατήσω το παιχνίδι ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ. Η ελεύθερη πτώση για τους γηπεδούχους συνεχίζεται. Κάποιες αναλαμπές στις εμφανίσεις τους δεν είναι αρκετές για να αποφύγουν τις περιπέτειες. Η Σάλκε παρουσιάστικε "λίγη" απέναντι στη Μπάγερν την προηγούμενη βδομάδα και πλέον βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο το διπλό, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Θα στηρίξω την ποιότητα των φιλοξενούμενων στο ικανοποιητικό 1.80.

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΙΛΑΝ. Η Μίλαν παραδοσιακά δυσκολεύετε όταν ταξιδεύει στο Παλέρμο, όμως φέτος θα έχει την ευκαιρία να σπάσει μια αρνητική για αυτή παράδοση. Η Παλέρμο θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στην άμυνα, γεγονός που θα δυσκολέψει το έργο της. Η Μίλαν θέλει τη νίκη ώστε να διατηρήσει το +1 από τη Γιουβέντους που ακολουθεί. Χωρίς να είναι και ιδιαίτερα μεγάλη η απόδοση στο διπλό (1.65) θα στηρίξω Μίλαν, λόγω ονόματος και ανάγκης των βαθμών.

Επιστροφή στο κουπόνι ύστερα από μια βδομάδα αποχής και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι και το ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.  Ο Άρης πριν τη διακοπή έδειξε να βρίσκει τα πατηματά του και  ήδη κρυφοκοιτάει τα πλέι-οφ. Στην Α.Ε.Κ. η κατάσταση είναι τουλάχιστον τραγική. Πολλά τα προβλήματα τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Ο άσος στο 2.10 φαντάζει λογική επιλογή, παρά τη θετική παράδοση της Α.Ε.Κ. στο γήπεδο Χαριλάου.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ    2   1.80
ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΙΛΑΝ            2   1.65
ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.                    1   2.10


άλλες επιλογές

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ        1   1.90/ over  1.65
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ     2   1.85
Κ.Π.Ρ. - ΕΒΕΡΤΟΝ           over  1.90 / 1   2.75
ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ       1   1.55
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΘΕΛΤΑ     over  1.85
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΤΟΥΛΟΥΖ             1   1.50
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου