Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 6/3/2012

Εβδομάδα ευρωπαικών αναμετρήσεων αυτή που διανύουμε.

Έχουμε τους επαναληπτικούς της φάσης των "16" στο Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα και αύριο, ενώ την Πέμπτη έχουμε το πρώτο σκέλος των "16" στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το μεγάλο ζευγάρι, βάσει ονομάτων είναι αυτό ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μίλαν. Όμως το βαρύ 4-0 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους κανονιέρηδες.

Με περισσότερο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε σήμερα, την αναμέτρηση Μπενφίκα - Ζετίτ, με τους Πορτογάλους να καλούνται να ανατρέψουν το 3-2 του πρώτου αγώνα.




ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΙΛΑΝ. Όπως είπαμε και στην εισαγωγή, το 4-0 της Μίλαν στο πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Άγγλους. Ή για το πούμε πιο σωστά η Άρσεναλ ελπίζει σε ένα θαύμα. Αυτά όσο αφορά την πρόκριση, γιατί στο αγωνιστικό μέρος η Άρσεναλ μπορεί να κερδίσει την "αδιάφορη", πλέον Μίλαν. Πρώτη επιλογή είναι το OVER με 1.60 απόδοση, μιας και περιμένω ανοικτό παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά της Άρσεναλ, που δεν έχει και τίποτα να χάσει. Επιπλέον, θα θέλει να ξεπλύνει και λίγο από την ντροπή του πρώτου αγώνα, γι'αυτό σα δεύτερη επιλογή, κρατάω τον άσο (2.00).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ. Αν το παιχνίδι γινόταν πριν μερικές εβδομάδες, θα έπαιζα άσο αβλεπί, όμως τώρα τελευταία η εικόνα της Μπενφίκα με προβληματίζει. Και φυσικά δε βρίσκω καμιά αξία στο μόλις 1.55 του άσου. Ναι, σίγουρα οι Πορτογάλοι είναι καλύτερη ομάδα, έχουν το προβάδισμα της έδρας και είναι το φαβορί. Όχι, όμως σε τέτοια τιμή. Άλλωστε και οι Ρώσοι δε θα ταξιδέψουν για τουρισμό. Θα αποφύγω κάποιο σημείο και θα κρατήσω μόνο το OVER στο 1.65

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ. Η απόλυση του Αντρέ Βίλα Μπόας από τον πάγκο της Τσέλσι είναι πλέον γεγονός. Πιστεύω πως η Τσέλι θα "λυθεί" και θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο στο μέλλον, σώζοντας ότι απομένει από τη φετινή χρονιά. Υλικό καλό έχει, οπότε ίσως ο τεχνικός να ήταν το πρόβλημα. Ο αγώνας είναι επαναληπτικός κυπέλλου, ύστερα από την ισοπαλία που απέσπασε η Μπέρμιγχαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους στο ικανοποπιητικό 1.70 του διπλού.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΙΛΑΝ       over  1.60  /  1   2.00
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ      over  1.65
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ          2   1.70


άλλες επιλογές

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΕΜΠΟΛΙ    1   1.55
ΧΑΛ - ΛΙΝΤΣ                        over  1.90
ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ   over  1.72

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου