Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΙΝΟ";

Επειδή τυγχάνει να εργάζομαι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και το ίδιο ακούω και από πελάτες του εν λόγω πρακτορείου,θα ήθελα να απαντήσω σε παίκτες διαβάζουν το εν λόγω μπλογκ.

Ως άτομο που δεν παίζει αλλά μόνο επικυρώνει τα δελτία και βλέπω πως αντιδρούν,πως περίπου παίζουν και μπορώ ύστερα από 4 περίπου χρόνια να έχω μια εμπεριστατομένη άποψη για το θέμα.


Υπάρχουν δύο σκέλη: μπορεί κατά μια έννοια να έχει όντως δυσκολέψει το παιχνίδι (αν και δε το πολυπιστεύω) αλλά σίγουρα οι περισσότεροι "βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη" ή αντί να παίζουν ΚΙΝΟ βρίσκουν εκείνη την ώρα να παίξουν κάτι ...άλλο! Είναι η ώρα του παιδιού! Παίζουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Και δε το λέω για να παραξηγηθούν,αλλά για να αντιληφθούν την πραγματικότητα και ότι είναι κρίμα να ξοδεύουν τα χρήματά τους μη παίζοντας σωστά.και το λέω αυτό διότι μπορεί και εδώ και ένα χρόνο ή και λιγότερο να μην μπορούν να κερδίσουν τόσο συχνά όσο και πιο πριν αλλά σχεδόν όλοι όταν μπαίνουν στο πρακτορείο να παίξουν δεν είναι συγκεντρωμένοι.το μυαλό τους τρέχει στα προβλήματα που έχουν- που κυρίως είναι οικονομικά- και προσπαθούν μέσα από τα τυχερά παιχνίδια να ξεχρεώσουν .

Πάρτε το χαμπάρι κύριοι,ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι συν στα λεφτά τους (δηλαδή έχουν κερδίσει συνολικά σε ένα εξάμηνο ή σε ένα έτος μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχουν παίξει).

Οι περισσότεροι είναι μειον, και μάλιστα πολύ μειον.αν ρωτήσετε ένα μαθηματικό -έχω ρωτήσει- τι πιθανότητες έχετε να πιάσετε 5 στα 5 ή 6 στα 6 θα σας πει τουλάχιστον 1: 100000 και λίγο λέω.

Και το κυριότερο,δεν παίζετε με καθαρό μυαλό. Το στοίχημα είναι κάτι διαφορετικό και εκεί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στησίματος αγώνων,ειδικά σε μικρές κατηγορίες εθνικών πρωταθλημάτων,συν το γεγονός ότι οι περισσότερες εφημερίδες στοιχήματος δε ξέρουν τι γράφουν (αυτό είναι άλλη συζήτηση) αλλά σε ότι αφορά τα αριθμοπαίχνια,εκτός από τύχη βασικό ρόλο παίζει και η μέθοδος.μην λοιπόν τα ρίχνετε μόνο στον ΟΠΑΠ επειδή δε κερδίζετε,αλλά προπάντων δείτε τι λάθος κάνετε.κοιτάξτε πρώτα τη ρέντα,τις καθυστερήσεις,τους συνδυασμούς και με βάση αυτά προσπαθείστε να τα συνδυάσετε.

αφορά (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6459.html)



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου