Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 7/1/2012

Το κύπελλο Αγγλίας είναι ένα από τα γεγονότα που θα τραβήξουν την προσοχή μας για σήμερα και ιδιαίτερα όσων επιλέξουν να παίξουν απογευματινούς αγώνες.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα τον ενδιαφέρον θα πέσει στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων Ιταλίας και Ισπανίας και φυσικά στη δική μας Superleague.


Ας δούμε, αναλυτικότερα, τι κρατάμε από το αποψινό μας κουπόνι...




Θα ξεκινήσω με Ελλάδα και από το παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει καλά στοιχεία από την αρχή της σεζόν. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, πιστεύω δε θα έχει πρόβλημα να διασφαλίσει άνετη παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Αστέρα έχουν βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί εκτός έδρας να παραμένουν χωρίς βαθμό, στην Τρίπολη όμως, η ομάδα του Αστέρα είναι αήττητη και κοντράρει στα ίσια τον κάθε αντίπαλο. Έτσι και σήμερα, πιστεύω θα μπει δυνατά να χτυπήσει το παιχνίδι για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Προσωπικά, αν και μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του Παναιτωλικού απόψε θα ρισκάρω στον καλοπληρωμένο άσο (2.20) του Αστέρα. Ενώ και με την κάλυψη στην ισοπαλία, πιστεύω δε χάνει το δελτίο.

ΙΝΤΕΡ - ΠΑΡΜΑ. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύω πως η Ίντερ θα συνεχίσει την αντεπίθεση που είχε ξεκινήσει λίγο πριν τη διακοπή. Το κάκιστο ξεκίνημα, την είχε αφήσει αρκετά πίσω, όμως με ένα επιτυχημένο σερί κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να πιάση την 5η θέση στον πίνακα. Η Πάρμα δε είναι και κανένα φόβητρο. Αρκεί, λοιπόν λίγη σοβαρότητα από την Ίντερ για να επαληθεύσει το μικρό 1.30 του άσου. Σαν δεύτερη επιλογή στο παιχνίδι θα κρατήσω το over στο ικανοποιητικό 1.70.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ     1Χ   2.20/2.85
ΙΝΤΕΡ - ΠΑΡΜΑ                           1   1.30 /  over  1.70



άλλες επιλογές

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΕΡΕΘ    1   1.40
ΜΑΛΑΓΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.  over  1.75
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ over  1.60
ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΟΛΤΟΝ   2 ημ.  2.10
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ    1   2.05
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΠΟΡΤΟ  1Χ   2.70/3.15


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου