Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Άρης 4-0

Καταγαιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 4-0 του Άρη, στην ευρύτερη εφετινή νίκη των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα. Ο Καραγκούνης, ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν οι παίκτες ποπυ ξεχώρισαν περισσότερο και χειροκροτήθηκαν από τους 20.000 και πλέον φιλάθλους του ΠΑΟ που πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 47΄ο Καραγκούνης, σε ανατροπή του Ζιλμπέρτο από τον Καράμπελα. Στο 56' με δυνατό δεξί σουτ μέσα από την περιοχή ο Καραγκούνης πέτυχε το δεύτερο γκολ. Τα άλλα δυο γκολ, τα δημιούργησε ο Σωτήρης Νίνης: στο 60' η σέντρα προς τον Ρουκάβινα και το πλασέ στην κίνηση από τον Κροάτη και στο 72' ο συνδυασμός με τον Κλέϊτον και το πλασέ από τον Βραζιλιάνο.

Να σημειωθεί ότι μετά το τρίτο γκολ κυριάρχησαν το ΟΑΚΑ συνθήματα για το γήπεδο στο Βοτανικό, συνθήματα κατά της Βουλής και ιδίως εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Στο ξεκίνημα του αγώνα αναρτήθηκαν και πανό με συνθήματα κατά Τσίπρα.

ΣΚΟΡΕΡ: 47'πεν.56'Καραγκούνης, 60'Ρουκάβινα, 72' Κλέϊτον

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάκος (Ξάνθης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βύντρα, Σπυρόπουλος - Καράμπελας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης (46' Ρουκάβινα), Μάντζιος (62' Μελίσσης)

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία (46' Λαμπριάκος), Κόκε, Ρεγκέιρο, Καράμπελας (81'Βανγκέλι), Χαβίτο, Βίτολο, Γιάχιτς, Μπατιόν (81' Ρομπέρζ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου