Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΟ: «Καψούρα» με Νιλμάρ

Ο Νιλμάρ της Ιντερνασιονάλ είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση. Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να πάρουν τον Βραζιλιάνο. Πάντα στα υπόψη ο Φαλκάο της Ρίβερ Πλέιτ και ο Παλάσιο της Μπόκα Τζούνιορς, για τον οποίο οι Αργεντινοί γράφουν ότι το «τριφύλλι» έκανε βελτιωμένη προσφορά.

Σε τριπλό… ταμπλό

Διάθεση να δοθούν πολλά χρήματα για την απόκτηση ενός φορ κλάσης υπάρχει… Όπως επίσης και υπομονή για να κλείσει το θέμα θετικά. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να κάνουν το «μπαμ» στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και- προς το παρόν- όλες οι περιπτώσεις που είχαν βγει στην επιφάνεια συνεχίζουν να υφίσταται.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Νιλμάρ της Ιντερνασιονάλ. Αποτελεί την… καψούρα του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» ασχολούνται πολύ «ζεστά» και προσφέρουν περίπου 6εκατ. ευρώ για την αγορά των 50% των δικαιωμάτων του. Ο υπέυθυνος ποδοσφαίρου της βραζιλιάνικης ομάδας, Φερνάντο Καρβάλιο, δήλωσε χθες ότι: «δεν έχω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό παρά μόνο από την Παλέρμο που δίνει 11εκατ. ευρώ». Προς επιβεβαίωση των δηλώσεών του, αναφέρουμε πως όντως το «τριφύλλι» δεν έχει καταθέσει επίσημη προσφορά, αλλά προσπαθεί να το φέρει… πλαγίως. Η απάντηση της Ιντερνασιονάλ είναι ότι πουλά το 80% των δικαιωμάτων του με 10εκατ. ευρώ, με τη δυνατότητα εξόφλησης των 5εκατ. ευρώ σε πέντε δόσεις του ενός εκατομμυρίου.

Επόμενος, που ενδιαφέρει έντονα είναι ο Φαλκάο της Ρίβερ Πλέιτ. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως οι απαιτήσεις της ομάδας του έπεσαν στα 7εκατ. ευρώ (από 10), αλλά για το 80% των δικαιωμάτων του. Οι «πράσινοι» δίνουν 5εκατ. για το 50%, αλλά όπως ισχυρίζονται οι Αργεντινοί εφόσον κατέχουν το 50% δεν μπορούν να τον πουλήσουν παρά μόνο αν γίνει πρόταση για το 80%... «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Θέλω να μείνω», δήλωσε ο Κολομβιανός άσος.

Τέλος, η πιο δύσκολη περίπτωση ακούει στο όνομα Ροντρίγκο Παλάσιο. Το 50% των δικαιωμάτων του που ζητούσε ο Παναθηναϊκός, έναντι 5εκατ. ευρώ, απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς. Διάθεσή της είναι να πουλήσει όλο τον παίκτη με 11εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά στο «τριφύλλι» εμμένουν στην πρόσφατη προσφορά τους και αναμένουν απάντηση… Πάντως, οι πράσινοι έκαναν βελτιωμένη πρόταση στην Μπόκα για τον Αργεντινό φορ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

* Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στη συνέχεια προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Γιάννης Γκούμας και Σωτήρης Λεοντίου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου