Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τελικός Champions League με απεργία πρακτόρων του ΟΠΑΠ

Ημέρα τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και οι πράκτορες του ΟΠΑΠ έχουν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, με αίτημα να μην υπαχθούν στα βιβλία εσόδων-εξόδων και να αυξηθούν τα ποσοστά τους από 8 σε 12%.
Ως παράλογα κρίνουν τα αιτήματά τους υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΠΑΠ και τους παροτρύνουν να απευθυνθούν στο υπουργείο Οικονομικών και όχι στον Οργανισμό.

Στο μεταξύ, ο ΟΠΑΠ καλεί τους παίκτες του “Στοιχήματος” να καταθέσουν τα δελτία τους απόψε έως τις δέκα το βράδυ.

 
Απειλές σε όσους δεν απεργήσουν
Το κείμενο-κάλεσμα της ΠΟΕΠΠΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης) προς τα 5.000 μέλη της να μετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση των πρακτόρων του ΟΠΑΠ υπήρξε ιδιαιτέρως εμπρηστικό, καθώς τα πρακτορεία όσων δεν απεργήσουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «θα γίνουν στάχτη».

«Οι πράκτορες ξανά στον αγώνα. (…) Αλλά τώρα δεν είναι μάχη. Είναι ο πόλεμος. Και όποιος δειλιάσει, θα κηρυχτεί λιποτάκτης. Οποιος σπείρει τη διχόνοια, θα στηθεί στον τοίχο. Ξηλώστε τις μηχανές όποιου τολμήσει να βάλει κλειδί στην πόρτα πρακτορείου. Αυτή η μάχη δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ.

Οι ομάδες περιφρούρησης που θα οργανώσουν τα Σωματεία έχουν εντολή να κλείσουν με κάθε τρόπο τους προδότες. Να μην ξανακαρπωθούν τους αγώνες μας. Δεσμευόμαστε πως σε όποιου Σωματείου η διοίκηση ανοίξει κερκόπορτες,την επόμενη μέρα θα μας βρουν μπροστά τους. Στάχτη να γίνουν. Καλύτερα να κλάψουν 100 παρά οι οικογένειες πέντε χιλιάδων. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ». Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν επίσης και άλλα πολλά εμπρηστικά, όπως ότι « αυτός ο πόλεμος θα έχει θύματα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου