Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 13/11/2011

Καλημέρα σε όλους!

Με Ιταλία και Serie B θα ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο σήμερα, καθώς λόγω των αγώνων που δίνουν οι εθνικές ομάδες δεν έχουμε, ούτε σήμερα, παιχνίδια για τα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα.

Στη Β' Ιταλίας, λοιπόν, βρισκόμαστε στη 15η αγωνιστική και πάνω κάτω έχουμε διαμορφώσει εικόνα για την κατάσταση των ομάδων.

Δεν αξίζει, βέβαια κάποιο μεγάλο ποντάρισμα για σήμερα και η ματιά μας, στο σημερινό κουπόνι, είναι περισσότερο για να κρατάμε επαφή με το σπόρ!




ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΒΙΤΖΕΝΤΣΑ. Η ομάδα της Γένοβας εξακουλουθεί να προβληματίζει με την απόδοσή της. Παρ' όλα αυτά κρατιέται στις θέσεις που δίνουν την άνοδο. Η νίκη είναι επειτακτική ανάγκη απέναντι σε ένα κακό αντίπαλο όπως η Βιτσέντζα, είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη δε θα έχει πρόβλημα να επαληθεύσει τον άσο στο 1.45.

ΒΕΡΟΝΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελεεταίο καιρό η Βερόνα. Μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και γιατί να μην τις κάνει τέσσερις; Βρίσκει απέναντί της μια Κροτόνε που δεν εμπνέει καμιά απολύτως εμπιστοσύνη. Περιμένουμε συνέχεια από τη Βερόνα. Άσος 1.75

ΤΟΡΙΝΟ - ΜΠΑΡΙ. Όπως έχουμε ξαναγράψει η φετινή Τορίνο δείχνει έτοιμη για την επστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Καταφέρνει και παίρνει βαθμούς σε περιπτώσεις που άλλες χρονιές τους πετούσε. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο το σημερινό της παιχνίδι, απέναντι στη Μπάρι, όσο μας το παρουσιάζουν οι μπουκ (1.55), αλλά θα την τιμήσουμε με τον άσο, λόγω της ικανοποιητικής εώς τώρα εικόνας της.

Ας δούμε και ένα παιχνίδι από τη Β' Ισπανίας. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΘΕΛΤΑ στο μεγάλο ντέρμπι της Γαλικίας. Ντέρμπι με τα όλα του, καθώς ξέχωρα από τη μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο ομάδες, υπάρχει και το βαθμολογικό κίνητρο, μιας και οι δυο ομάδες κυνηγούν την άνοδο στην Primera. Μικρό προβάδισμα, λόγω έδρας στη Λα Κορούνια, αλλά το παιχνίδι χρειάζεται κάλυψη τουλάχιστον στο Χ. Η Θέλτα είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψει με όλες της δυνάμεις της. με σετ αποδόσεων 2.00/3.10.

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με ένα παιχνίδι από Βραζιλία. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ. Τάσεις αυτοκτονίας φαινέται πως έχει η ομάδα της Κορίνθιανς, αφού θα μπορούσε να είχε ήδη καθαρίσει την υπόθεση τίτλος. Νομίζω, σήμερα μπροστά στους οπαδούς της θα επιστρέψει στις νίκες στο φτωχό, πλην πιθανό 1.35 του άσου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΒΙΤΖΕΝΤΣΑ                                  1   1.45
ΒΕΡΟΝΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ                                            1   1.75
ΤΟΡΙΝΟ - ΜΠΑΡΙ                                                   1   1.55
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΘΕΛΤΑ                                         2.00/3.10
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ              1    1.35

Άλλες επιλογές

ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ        1    1.80
ΧΑΛΙΦΑΞ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ                           2    1.40
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β' - ΑΛΜΕΡΙΑ                      Χ2    3.10/2.05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου