Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Πέμπτη 3/11/2011

Με τους αγώνες των ομίλων του Europa League ολοκληρώνεται το "ευρωπαικό" κουπόνι της εβδομάδας.

Κάποιες ομάδες είναι άνετες βαθμολογικά, ενώ για κάποιες άλλες τα περιθώρια στενεύουν. Αναμένονται σπουδαία παιχνίδια.

Ας αφήσουμε όμως τους προλόγους και ας μπόυμε κατ' ευθείαν στο ψητό, με τις σημερινές επιλογές μας.





Θα ξεκινήσω με τον μεγαλύτερο άσο του δελτίου. ΛΑΤΣΙΟ - ΖΥΡΙΧΗ παίζουν το βράδυ στην ιταλική πρωτεύουσα με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν με 2 βαθμούς σε τρία παιχνίδια (τους ίδιους βαθμούς έχει και η Βασλούι). Δε χωρά το μυαλό μου τη φετινή Λάτσιο, να μένει εκτός θεσμού. Δε έχει περιθώρια για άλλη γκέλα. Τόσο η ποιότητα, όσο και η φόρμα της μας οδηγούν στην επιλογή του άσου (1.35).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΣΤΟΟΥΚ. Θεωρώ μεγάλη ευκαιρία το διπλό σε αυτό το παιχνίδι. Η Μακάμπι έχει μηδαμινές ελπίδες να προχωρήσει, καθως θέλει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Αγωνιστικά, θεωρώ πως δεν υπάρχει καμιά Μακάμπι. Τι να λέμε τώρα; Άθλος και μόνο που είναι στους ομίλους. Η σοβαρή Στόουκ κάνει το διπλό και καθαρίζει την πρόκριση. (2.15).

Ματς με ελληνικό ενδιαφέρον το επόμενο. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - Π.Α.Ο.Κ. Δε θα είναι εύκολη υπόθεση για τον Π.Α.Ο.Κ. Οι Ιρλανδοί θα είναι σκληρό καρύδι. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. αφήσει πίσω την εικόνα που έδειξε στο πρόφατο παιχνίδι με τον Παναθηναικό και επιστρέψει στις γνώριμες ευρωπαικές του εμφανίσεις, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το αποτέλεσμα, διαφορετικά θα έχει πρόβλημα. Στηρίζουμε πάντως την προσπάθεια του Π.Α.Ο.Κ. στο 1.75 του διπλού και σαν εναλλακτική επιλογή πιστεύω πολύ το 2-3 γκολ με 1.80.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ. Ακίνδυνοι οι Σλοβάκοι. Η Παρί δε θα έχει πρόβλημα και νομίζω πως θα κερδίσει άνετα και με μεγάλο σκορ. Στοιχηματικά δεν έχουν αξία ούτε ο άσος του 1.10, ούτε το όβερ στο 1.35. Θα προτιμήσει το NG με 1.65 ή αν το ρισκάρω λίγο το 2.10 που δίνει το 4-6 γκολ.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ. Κρατάω αυτό το παιχνίδι ως πιθανή μπόμπα. Δεν είχα αρχικά σκοπό να ασχοληθώ μαζί του, αλλά όταν είδα τις αποδόσεις τρελάθηκα! Είναι ποτέ δυνατόν να υποτιμάς τόσο την Τότεναμ; Ακόμα και αν κατέβει να παίξει με τα τρίτα, θα είναι ανταγωνιστική. Καθαρά για λόγους απόδοσης,το ξεκαθαρίζω, θα το παίξω Χ2 σε μονό αποδεκτό 1.88 στη διπλή ευκαιρία.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΛΑΤΣΙΟ - ΖΥΡΙΧΗ                                                          1    1.35
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΣΤΟΟΥΚ                                     2   2.15
ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - Π.Α.Ο.Κ.                                        2   1.75    /    2-3 γκολ    1.80
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ           NG  1.65    /    4-6 γκολ    2.10
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ                                      Χ2 Δ   1.88

άλλες επιλογές

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ                       Over        1.70
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ          Over        1.75
ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ                             NG        1.55
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ              2-3 Γκολ   1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου