Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Παρασκευή 4/11/2011

Ευκαιρία για να κάνουμε οικονομία είναι το σημερινό κουπόνι, αφου δεν περιλαμβάνει τίποτα μεγάλες ευκαιρίες.

Οπότε, θα πάμε με χαλαρό ποντάρισμα και θα αφιερώσουμε το χρόνο μας, για μελέτη στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.




ΜΑΙΝΤΖ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ στο σπουδαιότερο αγώνα της ημέρας. Η Μάιντζ φαίνεται να παραπαίει φέτος, ενώ αντίθετα η Στουτγκάρδη δείχνει μια σταθερότητα που μας κάνει να την εμπιστευτούμε στο διπλό του 2.40. Με κάλυψη και στην ισοπαλία, νομίζω είμαστε καλυμμένοι.

ΓΑΝΔΗ - ΜΑΛΙΝ. Παιχνίδι για το πρωτάθλημα Βελγίου. Υπάρχει διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Γάνδη συνδυάζει την ουσία με το θέαμα ενώ η Μαλίν τίποτα διαφορετικό απ'ότι μας έχει συνηθήσει τα τελευταία χρόνια. Μια ομάδα που κινήται στη μετριότητα και χάνει πολύ από τη δυναμική της εκτός έδρας. Άσος με 1.35.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. Η λογική λέει διπλό για αυτό το παιχνίδι, αφού σαφώς η Φενέρ υπερταιρεί της αντιπάλου της και βρίσκεται στην κορυφή με ένα καλό ξεκίνημα. Η Σίβασπορ, πάλι δεν είναι κακή, ιδιαίτερα εντός. Απλά έχω να θυμηθώ το περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων. Ήταν τελευταία αγωνιστική και η Φενέρ με διπλό κατακτούσε το πρωτάθλημα. Σε ένα ματς παρωδία που συμπεριελήφθη στα «στημένα» της Τουρκίας, έκανε τελικά το 3-4 και και στέφθηκε πρωταθλήτρια! Δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα ..."χρωστούμενα". Οπότε αν και το βλέπω για διπλό αγωνιστικά, θα προτιμήσω να πάω με το over για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. (1.70)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΙΝΤΖ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ                 Χ2     3.30 / 2.40
ΓΑΝΔΗ - ΜΑΛΙΝ                                 1       1.35
ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ         over    1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου