Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 6/11/2011

Καλά κινηθήκαμε σε γενικές γραμμές τη χθεσινή μέρα. Αποφύγαμε κάποια φαβορί που γκέλαραν τελικά και αν δε μας τα χάλαγε η Γκενκ τα κέρδη θα ήταν πολλά περισσότερα.

Πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι, που έχει πολλά και σπουδαία παιχνίδια.




Αναμφισβήτητα, το ντέρμπι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ. είναι από τα παιχνίδια που θα πάρουν σήμερα μεγάλο ποντάρισμα. Πέρα από τα τετριμμένα, πως πρόκειτε για ντερμπι και δε χωρούν προγνωστικά κτλ.  σήμερα νομίζω πως έχουμε ένα δίκαιο φαβορί. Ο Παναθηναικός εντυπωσιάζει, τόσο με τα αποτελέσματα, όσο και με τις εμφανίσεις του. Η Α.Ε.Κ. φέτος κακό χάλι. Μπορεί να κερδίσει εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά και να κάνει τα εύκολα, δύσκολα. Προσωπικά δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη και θα πάω με το 1.70 του άσου.

Πάμε Ιταλία και στο παιχνίδι ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΡΜΑ. Τα έχουμε ξαναπεί για τη Λάτσιο. Φέτος είναι ομάδα με χαρακτήρα και ξέρει να παίρνει στο γήπεδο αυτό που ζητάει. Όσο είναι σε φόρμα θα τη στηρίζω. Όσο για την Πάρμα ιδιαίτερα ασταθής ομάδα που δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα. Άσος (1.50) και over (1.72).

Γαλλικό πρωτάθλημα και ΡΕΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ. Παραδοσιακά ισχυρή εντός η Ρεν, δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα να καταβάλλει την αντίσταση των φιλοξενούμενων, που παρουσιάζονται ως μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Στο 1.60 βρίσκουμε τον άσο.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ. Οι ήδη υποβιβασμένοι γηπεδούχοι φιλοξενούν την υποψήφια για τίτλο Κορίνθιανς. Θα πάμε, χωρίς πολλά λόγια, με τη δίψα των φιλοξενούμενων. Στο 1.55 το διπλό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ.                             1    1.70
ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΡΜΑ                                         1    1.50  /  over    1.72
ΡΕΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ                                        1    1.60
ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ               2    1.55

άλλες επιλογές

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ              over    2.20
ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΑΛΚΕ                             over    1.72
ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ                1    1.95
ΦΟΥΛΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ                            over   1.65
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΡΕΣΤ                                   1    1.35
ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                              1   1.70
ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ                        over   1.80
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΛΕΙΡΙΑ          NG   1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου