Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 11/12/2011

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο χθεσινό El clasico. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει σπουδαία νίκη με το εντυπωσιακό 1-3. Ισοβαθμεί πλέον με τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με έναν αγώνα περισσότερο. Η συνέχεια στην Primera αναμένεται συναρπαστική.

Και αφού και αυτό το ματς πέρασε στην ιστορία, ας δούμε τις επιλογές μας για το σημερινό κουπόνι.




Θα ξεκινήσω με τα δικά στη Superleague...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.  Έχουν πεισμώσει οι Αγρινιώτες από την κακή διαιτησία που είχαν στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση. Έτσι κι αλλιώς έχουν αποδείξει πως διαθέτουν καλή ομάδα και ειδικότερα εντός έδρας παρουσιάζονται εξεραιτικά δυνατοί. Απέναντί τους θα βρεθεί ο φορμαρισμένος Ο.Φ.Η. που ύστερα από σερί θετικών αποτελεσμάτων έχει σκαρφαλώσει στην στην 5η θέση. Όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια ίσως έχουν καταβάλλει την κρητική ομάδα. Η γεμάτη απόδοση στον άσο (2.15), θα με κάνει να κοιτάξω προς τους γηπεδούχους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Η σφαλιάρα από τον Άρη την περασμένη αγωνιστική, πρέπει να ξύπνησε τους παίκτες του Φερέιρα. Λογικά δε θα έχουν πρόβλημα απόψε κόντρα στον προβληματικό Πανιώνιο, όμως θεωρώ χαμηλή την απόδοση του διπλού στο 1.50. Θα προτιμήσω να ρισκάρω σε κάτι με καλύτερη απόδοση όπως το 1.80 που δίνει το 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων.

Για τη Β' Γερμανίας έχουμε το παιχνίδι ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ. Παραπαίουν οι γηπεδούχοι, ενώ αντίθετα η Σαν Πάουλι δείχνει εξαιρετική συνέπεια. Γιατί να μη ρισκάρουμε στο 1.85 που πληρώνει το διπλό;

ΝΟΒΑΡΑ - ΝΑΠΟΛΙ. Με την ψυχολογία στα ύψη θα παίξει η Νάπολι κόντρα στη Νοβάρα. Πέτυχε το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Η Νοβάρα πληρώνει την απειρία της και δύσκολα θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Αν η Νάπολι δεν έχει μείνει ακόμα στους πανηγυρισμούς, δε θα δυσκολευτεί να πάρει το διπλό του 1.80.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.          1   2.15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   2-3 γκολ   1.80
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ   2   1.85
ΝΟΒΑΡΑ - ΝΑΠΟΛΙ                  2   1.80

άλλες επιλογές

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - Ι.ΜΠΟΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ    1   1.45
ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ                      over   1.72
ΟΣΕΡ - ΝΙΣ                                    1   1.85
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ over  1.40
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ   1   1.90
ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΙΛΑΝ                       over   1.90
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ         2-3 γκολ 1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου