Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 12/12/2011

Καλημέρα σε όλους!

Η Δευτέρα είναι συνήθως ημέρα για στοιχηματική ξεκούραση, αφού το κουπόνι σχεδόν πάντα δεν έχει τα μεγάλα παιχνίδια ή τις επιλογές που θέλει ο παίκτης. Όχι, όμως και η σημερινή Δευτέρα.

Το κουπόνι σήμερα έχει σούπερ αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν, δίχως άλλο τα παιχνίδια Τσέλσι - Μαντσερστερ Σίτι και Ρόμα - Γιουβέντους. Έρχονται όμως κι άλλα σημαντικά παιχνίδια να συμπληρώσουν το πρόγραμμα. Ας τα δούμε αναλυτικότερα...





ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Μεγάλο παιχνίδι στη Ρώμη ανάμεσα σε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου. Για τη φετινή Γιουβέντους τα έχουμε ξανάγράψει πολλές φορές. Σοβαρή και ψυχομένη ομάδα που θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Για τη Ρόμα τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Χωρίς άμυνα, χωρίς ηθικό και με κάκιστη παράδοση θα κατέβει να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει η Γιουβέντους στο 1.90 του διπλού, αλλά και το 2-3 γκολ με 1.80 δεν είναι κακή επιλογή.

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ στοίχησε στους "πολίτες", που πλέον έχουν σαν πρώτο στόχο την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος. Η Τσέλσι ύστερα από κάποια σκαμπανευάσματα στην απόδοσή της, που της στοίχησαν αρκετούς βαθμούς, δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό της. Στα μείον της όμως, είναι πως ως τώρα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο αποτέλεσμα στα ντέρμπι. Παρ' όλα αυτά παραμένει Τσέλσι! Θα πάρω το ρίσκο στον καλοπληρωμένο με 2.40, άσο των γηπεδούχων.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. Η Μπούρσα έχει αρχίσει να βελτιώνει την απόδοσή της στα τελευταία παιχνίδια. Η Φενέρ από τη μεριά της θέλει να ξεχάσει την ήττα στο ντέρμπι με τη Γαλατά και με νίκη να παραμείνει στην κορυφή. Δύσκολη η αποστολή για τη Φενέρ, αλλά έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει. Το 2.25 του διπλού, αξίζει το ρίσκο.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΡΟΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ             2   1.90  /  2-3 γκολ   1.80
ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ     1   2.40
ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ   2   2.25


Άλλες επιλογές

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΟΥΡΤΗΣ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ.   1   1.70
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ            1   1.60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου