Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 13/12/2011

Με αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας, στο μεγαλύτερο μέρος του, αποτελείται το σημερινό κουπόνι.

Αγώνες για τον τέταρτο γύρο του Copa del Rey. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές. Σήμερα έχουμε τους πρώτους αγώνες, με τις ρεβάνς να διεξάγονται μια βδομάδα αργότερα. Οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση, σε αυτή τη φάση του θεσμού.

Δυο εξ' αναβολής παιχνίδια, συμπληρώνουν το σημερινό κουπόνι. Ένα από Γερμανία και ένα από Ιταλία. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις, Κολωνία - Μάιντζ και Τζένοα - Ίντερ, παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μ' αυτά και μ' αυτά, γέμισε και η σημερινή μέρα. Και έιναι το κατάλληλο ζέσταμα για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, που ακολουθούν αύριο και μεθαύριο.

Ας δούμε αναλυτικότερα, κάποια από τα σημερινά παιχνίδια...




ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΑΙΝΤΖ. Εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική, που δεν είχε διεξαχθεί, λόγω της απόπειρας αυτοκτονίας που είχε κάνει ο διαιτητής της εν λόγω αναμέτρησης. Εντυπωσιακή η Κολωνία στο προηγούμενο αγώνα της, σκόρπισε με 4-0 τη Χόφενχάιμ, έχοντας και πάλι σε μεγάλη μέρα το σκόρερ και ηγέτη της Λούκας Ποντόλσκι.Η Μάιντζ αναμένεται να παραταχθεί με σκληρή άμυνα στοχεύοντας κυρίως στην ισοπαλία. Δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς η Κολωνία διαθέτει μια από της καλύτερες έδρες της κατηγορίας. Αξίζει το ρίσκο η τιμή του άσου (2.20).

Εξ' αναβολής αναμέτρηση έχουμε και στην Ιταλία. Είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε ΤΖΕΝΟΑ και ΙΝΤΕΡ. Δεν πείθει ιδιαίτερα η Τζένοα στις τελευταίες εμφανίσεις της, παρ' ότι βρίσκεται σχετικά ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας (7η). Η Ίντερ από τη μεριά της είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Χρειάζεται τη νίκη που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Θα πάρω το ρίσκο για το διπλό της Ίντερ, που δύσκολα θα ξαναβρούμε στο υψηλό 2.20.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΑΙΝΤΖ         1   2.20
ΤΖΕΝΟΑ - ΙΝΤΕΡ              1   2.20

άλλες επιλογές

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ                 1   2.20
ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ   over  2.10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου