Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Παναχαϊκή


Οι άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και στα φιλικά παιχνίδια, καθώς ηττήθηκε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-1 στην Κυριακάτικη αναμέτρηση. Μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ στο 12' του Σιτόε και στο 31' του Μπόζιτς και μετά από ισάριθμα λάθη του Κοτσόλη.

Στο 83' ο Μουζακίτης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Νάνο το εκτέλεσε και ο Λαζαρίδης το απέκρουσε και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουζακίτης σέντραρε, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, βρήκε και στον Βιγιαρέχο κι έτσι με αυτογκόλ διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής των «πρασίνων» Γιάννης Αναστασίου, εξέφρασε τον προβληματισμό του, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών, αφού είπε μεταξύ άλλων:

«Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι για κάποια συμπεράσματα. Είναι σημαντικό στη ζωή να μένεις ταπεινός και να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος. Όταν δεν έχει κερδίσει τίποτα και η συμπεριφορά σου δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε πρέπει να κάτσουμε όλοι και να καταλάβουμε πως κάτι πάει στραβά».

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοκκίνης, Πλεγάς (67' Κοντογουλίδης), Καζιάγκα, Σιτόε, Μπερτίν (82' Βαγγελόπουλος), Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Κιάσσος (67' Βασιλαντωνόπουλος), Μπόζιτς .

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (62' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα (80' Αμπεΐντ), Μπεργκ (70' Μπαλμπόα), Ατζαγκούν, Ρισβάνης, Ντίνας (75' Αποστολόπουλος), Πράνιτς (52' Νάνο).




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου