Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

«Βράζουν» στην Τσέλσι για τη διαιτησία

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να «έκλεψε» την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ του Ινιέστα στις καθυστερήσεις, ωστόσο στην Τσέλσι «βράζουν» για τη διαιτησία του Νορβηγού Οβρεμπο, που όπως υποστηρίζουν, τους στέρησε τη νίκη-πρόκριση.

«Είμαι απογοητευμένος. Είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε αναλύσεις όταν η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Δεν θέλω να μιλήσω για το πώς αισθανόμαστε για τη διαιτησία», δήλωσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Γκούους Χίντινκ και πρόσθεσε:

«Θεωρώ όμως πως είναι άδικο αυτό που συνέβη. Ο Πικέ και ο Ετό δεν θα έπρεπε να έχουν τεντωμένα τα χέρια τους στις φάσεις που ζητήσαμε πέναλτι. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό. Δεν μιλάμε μόνο για μία αμφισβητούμενη φάση. Είναι πολλές... Να ρωτήσετε αυτούς που όρισαν το συγκεκριμένο διαιτητή στον αγώνα...».

Λιγότερο ευγενικοί ήταν οι παίκτες της Τσέλσι: «It was a f… disgrace», είπε έξαλλος στον διαιτητή ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ ο Μποσίνγκουα τον αποκάλεσε «πουλημένο». «Ο διαιτητής ήταν πουλημένος! Δεν ξέρω αν είναι διαιτητής ή κλέφτης! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον άνθρωπο που ήταν στο γήπεδο. Δεν θα έπρεπε να διευθύνει αγώνα ποτέ ξανά. Το γκολ της Μπαρτσελόνα ήταν κανονικό, αλλά δεν μας δόθηκαν κάποια πέναλτι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε», τόνισε ο Ζοσέ Μποσίνγκουα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για δίκαιη πρόκριση: «Σίγουρα αξίζαμε εμείς να περάσουμε. Το γκολ που πέτυχε η Τσέλσι μάς δημιούργησε πολλά προβλήματα, αφού οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ κλειστά και δυσκολευόμασταν να πλησιάσουμε την αντίπαλη εστία. Στη συνέχεια μείναμε με δέκα παίκτες και έπρεπε να κάνω κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Στο τέλος με λίγη τύχη και χάρη στην κλάση του Ινιέστα προκριθήκαμε στον τελικό.»



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου