Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Με «σημαιοφόρους» τους Ρουκάβινα και Νίνη, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση

Με δύο γκολ του Ρουκάβινα και ένα του Νίνη, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Εορδαϊκό με 3-0 στην Κοζάνη και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου hellas online. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Ντεμπούτο από πλευράς Παναθηναϊκού έκανε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσε ο Σωτήρης Νίνης.


«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Το γκολ του Ρουκάβινα μόλις στο 2 έκανε από την αρχή αφεντικό του ματς τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», έχοντας το υπέρ τους σκορ, πήγαν το ματς σε χαλαρούς ρυθμούς με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν. Ο «Ρούκα», πάντως, είχε κέφια και στο 26 με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Νίνη έκανε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς και την πρόκριση.


Στο ρελαντί...

Ο Τεν Κάτε έβαλε στο δεύτερο μέρος και τους Πετρόπουλο και Μαχλελή, για να πάρουν και αυτοί χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Πλην του αεικίνητου Νίνη, οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν έδειχναν και μεγάλη... διάθεση να ακολουθήσουν. Ο νεαρός διεθνής ανταμείφθηκε με το ωραίο γκολ-φάουλ που πέτυχε στο 75 βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα.




Εορδαϊκός: Παρασκευάς, Σερσέμης (54 Οικονόμου), Μαργιορίδης, Καραμπατζάκης, Τζελέπης, Δεληζήσης, Γεροντίδης, Μερεσιώτης (69 Γεραγώτης), Τοπάλης, Μπίκος (63 Κουλίδης), Διαμαντόπουλος.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σεϊταρίδης, Καντέ, Βύντρα, Δάρλας, Σιμάο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος (46 Πετρόπουλος), Ρουκάβινα, Λέτο, Σισέ (57 Μαχλελής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου