Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Καταγγελίες για σφαίρες και μαχαίρια

 Ιπτάμενα στιλέτα, κροτίδες και αεροβόλα στο Καραϊσκάκη. Ο Τζόρβας δέχτηκε πλαστική σφαίρα από αεροβόλο στην πλάτη, έχει κάψιμο από κροτίδα στο χέρι (τα έδειξε και στις τηλεοπτικές κάμερες), ενώ είδε δίπλα του να προσγειώνονται μαχαίρια!

Ο Τάσος Κάκος είχε γνώση αυτών των συμβάντων (έγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα, πέρα από το περιστατικό με το αεροβόλο, το οποίο δεν υπέπεσε στην αντίληψή του), αλλά έκρινε ότι το ματς έπρεπε να συνεχιστεί.

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, ρώτησε τον Κερκυραίο ρέφερι γιατί δεν διέκοψε τον αγώνα και έλαβε την απάντηση ότι «δεν συνέτρεχε λόγος»...

   
Ακόμα, η καθυστερημένη έναρξη του ντέρμπι έγινε έπειτα από υπόδειξη του ταξίαρχου της Αστυνομίας. Οι «πράσινοι», πάντως, επιρρίπτουν ευθύνες στους οπαδούς του Ολυμπιακού και όχι στην ΠΑΕ.

«Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα συνέχεια από την ίδια ομάδα», είπε ο Τζόρβας μετά το παιχνίδι.

Οσο για τον Χενκ Τεν Κάτε; Επαρκείς δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να βρει. Δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί 2-3 φορές και... η ζωή συνεχίζεται: «Ηταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Μας έλειψαν η τύχη και η ποιότητα για να τελειώσουμε τις ευκαιρίες. Δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μια ανύποπτη στιγμή, διότι διεκδικήσαμε με αφέλεια την μπάλα», τόνισε και συνέχισε: «Δεν ξεπεράσαμε το γκολ του 45 και στο β μέρος δεν ήμασταν ενωμένοι σαν γροθιά. Το δεύτερο γκολ το χαρίσαμε, αφού έγιναν πολλά λάθη σε μία φάση. Αυτό μας... σκότωσε». Σε ερώτηση αν οι «πράσινοι» έχουν κόμπλεξ κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο Τεν Κάτε απεφάνθη:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, παρότι είχαμε ένα ψυχολογικό μειονέκτημα από κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν πριν από το ματς», είπε ο Ολλανδός και συνέχισε με ειρωνικό ύφος: «Ηταν μια... ωραία κατάσταση, γιατί μείναμε 2,5 ώρες στο πούλμαν, αν και αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Θα ήταν καλό να εξηγούσε ο προπονητής του ΠΑΟ, τότε, γιατί έκανε αναφορά στην υπόθεση που καθυστέρησε την έναρξη του ματς, όπως και γιατί επικαλέστηκε τους δημοσιογράφους για πολλοστή φορά: «Εξαρτάται αν θα αγχωθούμε στη συνέχεια, από αυτά που θα γράψετε»...

Από τη μεριά του ο Νίκος Πατέρας υπογράμμισε: «Ημασταν άτυχοι και δεν τα καταφέραμε. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά του προπονητή»...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου