Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η Ρέιντζερς ευχαρίστησε (ειλικρινά) τη Λιγκα!

Αφού ευχαρίστησε τη Football League που αποδέχθηκε την ομάδα ως μέλος της, ο εκτελεστικός διευθυντής της Newco Rangers, Τσαρλς Γκριν, τόνισε ότι η τοποθέτηση των «τζερς» στη Division 3 πιστοποιεί την τιμιότητα και την ακεραιότητα του παιχνιδιού στη Σκοτία!

Οι νέοι παράγοντες της Ρέιντζερς είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα αποδέχονταν αδιαμαρτύρητα την απόφαση των υπόλοιπων ομάδων-μελών της Football League. Και παρότι αυτή δεν ήταν η επιθυμητή, να τοποθετηθούν δηλαδή οι «διαμαρτυρόμενοι» στη Division 1, κράτησαν τον λόγο τους, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του Γκριν.

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για το γεγονός ότι γίναμε αποδεκτοί ως μέλος της Λίγκας και αποδεχόμαστε την απόφαση να ξεκινήσουμε από την 3η κατηγορία. Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που δεν βρίσκονται πια στη Ρέιντζερς, έφεραν τον σύλλογο σε αυτή την ντροπιαστική κατάσταση, θα αγωνιζόμασταν σε όποια κατηγορία αποφάσιζαν τα μέλη της Λίγκας. Αυτή η απόφαση πιστοποιεί και διατηρεί την τιμιότητα και την ακεραιότητα του σκοτσέζικου ποδοσφαίρου, αρετές που απαιτούνται από όλους τους φιλάθλους της χώρας.

Πιθανότατα να υπάρξει τεράστιο κόστος για το παιχνίδι στη χώρα μας, ωστόσο μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιες θα είναι τελικά οι συνέπειες αυτής της ιστορίας. Στόχος μας είναι να χτίσουμε ξανά μια υγιή από κάθε άποψη Ρέιντζερς και να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στη φυσική μας θέση, στην την Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε με την παρουσία μας να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες της 3ης κατηγορίας. Οφείλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που στέκονται στο πελυρό της αγαπημένης τους ομάδας και αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας βοηθώντας με τον τρόπο τους στην οικονομική ενίσχυση του κλαμπ», ήταν μερικά από τα λόγια του Γκριν.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου