Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 15/11/2011

Διεξάγονται σήμερα οι αγώνες ρεβάνς των πλέι-οφ για το Euro 2012. Το βράδυ θα γνωρίζουμε και τις τέσσερις ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ της τελικής φάσης του.

Κροατία, Ιρλανδία και Τσεχία είναι ήδη με το ένα πόδι στα γήπεδα Ουκρανίας και Πολωνίας. Οι αγώνες τους μοιάζουν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού θα είναι ένα μικρό θαύμα να κάνουν οι αντιπαλοί τους τη μεγάλη ανατροπή.

Οπότε το μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι στο παιχνίδι ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βοσνία. Με το 0-0 του πρώτου αγώνα, τα πάντα είναι ανοικτά.




Ας δούμε, όμως ξεχωριστά τα τέσσερα παιχνίδια.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ. Οι Κροάτες ύστερα από το επιβλητικό 0-3 μέσα στην Πόλη στον πρώτο αγώνα, έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι Τούρκοι θα ταξιδέψουν στην Κροατία με αρκετές απουσίες, αλλά το κυριότερο χωρίς ψυχολογία, αφού ούτε οι ίδιοι πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Μια λεπτομέρια που με κάνει να κλείνω ακόμα περισσότερο προς τον άσο, είναι ότι με νίκη τους οι Κροάτες θα ανέβουν στο β' γκρουπ δυναμικότητας εν' όψει της κλήρωσης για την τελική φάση, στέλνοντας στο γ' γκρουπ τη Ρωσία. 1.65 θα μας πληρώσει η πιθανή νίκη της Κροατίας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΤΣΕΧΙΑ. Η Τσεχία πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο παιχνίδι. Έκανε τη νίκη με καθαρό σκορ (2-0) και τώρα πάει να διαφυλάξει τα κεκτημένα. Οι Μαυροβούνιοι σίγουρα δε θα τα παρατήσουν, αλλά οι Τσέχοι έχουν την εμπειρία να σταθούν όρθιοι. Χ2 με αποδόσεις 3.20/2.40

ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ. Ευκαιρία για πάρτι μπροστά στο κοινό τους, για τους Ιρλανδούς. Η μεγάλη επιστροφή σε τελική φάση είναι γεγονός. Το 0-4 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια στους ποδοσφαιρικά ανύπαρκτους Εσθονούς. Θα διπλασιάσουν τις νίκες τους οι Ιρλανδοί. 1.30 δίνει ο άσος και 1.75 το πιθανό over.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ. Με πρώτη σκέψη, δε χωρά το μυαλό την Πορτογαλία εκτός τελικής φάσης, όμως οι Βόσνιοι με την ως τώρα παρουσία τους , έχουν αποδείξει ότι αξίζουν μια θέση στα τελικά. Διαθέτουν μαχητική ομάδα και θα είναι σκληρός αντίπαλος για τους Πορτογάλους. Με φοβίζει αυτό το 1.35 του άσου. Ίσως θα είναι καλύτερα να επιλέξουμε το 1.80 για 2-3 γκολ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ                         1      1.65
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΤΣΕΧΙΑ               Χ2       3.20/2.40
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ                       1       1.30   /   Over  1.75
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ           2-3 γκολ    1.80

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, έχουμε αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις ζώνες Λατινικής Αμερικής και Ασίας και κάποια ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Από αυτά, θα κρατήσω σίγουρα το διπλό της Αργεντινής στην Κολομβία. Οι Αργεντίνοι έκαναν τις γκέλες τους και πρέπει επιτέλους να δείξουν σοβαρότητα. Μου αρέσει η απόδοση του διπλού (2.00) απέναντι σε μια Κολομβία, που απ' ότι διάβασα θα έχει αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών.

Πιστεύω, επίσης, το over στο παιχνίδι ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ. Οι Γάλλοι χρωστάνε μια καλή εμφάνιση και απέναντι στο Βέλγιο που παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο είναι μια ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Καλοπληρωμένο το over με 2.00 απόδοση.

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Στα γκολ θα παίξω και το φιλικό της εθνικής μας ομάδας. Παίζει απόψε στην Αυστρία με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας. θα επιλέξω τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.70.

Για άσος μου κανει το παιχνίδι της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ απέναντι στην ΑΥΣΤΡΙΑ. Οι Ουκρανοί έδειξαν καλά στοιχεία στο τελευταία φιλικό τους κόντρα στους Γερμανούς και με μια σίγουρα υποδεέστερη ομάδα σαν την Αυστρία μπορούν σίγουρα να πάρουν τη νίκη. (1.45).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ       2       2.00
ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ                 over    2.00 
ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ    2-3 γκολ    1.70
ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ              1     1.45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου