Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 2/11/2011

Βραδιά Champion's League και η σημερινή με σπουδαίες αναμετρήσεις, που θα κρίνουν την τύχη των ομάδων στην πορεία του θεσμού.

Ενδεικτικά αναφέρω... Μπάγερν-Νάπολι, Λυών-Ρεάλ, Ίντερ-Λιλ. Αναμετρήσεις που σύγουρα θα προσφέρουν θέμα και συγκινήσεις.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι κρατάμε από το σημερινό κουπόνι.




Ξεκινάμε με το ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Αρχική μου σκέψη ήταν να παίξω διπλό αυτό το παιχνίδι. Όταν είδα τις αποδόσεις αναθεώρησα την άποψή μου. Σίγουρα καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα η Σίτι, αξίζει όμως να παίξει κανείς διπλό σε μια τόσο χαμηλή τιμή; Και οι Ισπανοί παρά τις όποιες απουσίες τους θα είναι σκληρό καρύδι. Είδαμε και πριν δυο βδομάδες στο ματς της Αγγλίας, η Σίτι έφτυσε αίμα για να κάμψει τους Ισπανούς. Προτιμότερη επιλογή ίσως είναι το over για αυτό το παιχνίδι, με απόδοση 1.70.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΑΠΟΛΙ παίζουν στο άλλο μεγάλο παιχνίδι του ομίλου. Σαφώς και η Μπάγερν είναι ένα επίπεδο πιο πάνω, αλλα δε δικαιολογούνται με τίποτα τέτοιες αποδόσεις. Άκου 1.20 !!! Δηλαδή η Νάπολι τι είναι; Για τα μπάζα; Ξεχνάμε πως είναι μια ιταλική ομάδα; Και οι Ιταλοί παραδοσιακά δημιουργούν προβλήματα στους Γερμανούς. Προσωπικά θα κοντράρω τη Μπάγερν. Το Χ του 5.00 μου φαίνεται λουκούμι. Και γιατί όχι και το 3.15 του Χ2 στη διπλή ευκαιρία.

ΙΝΤΕΡ - ΛΙΛ. Τελείως απρόβλεπτη η φετινή Ίντερ. Πάνω που λες όταν έστρωσε και βρήκε ρυθμό, σου κάνει μια ήττα και τα γκρεμίζει όλα. Η Λιλ έχει κάνει καποιες καλές εμφανίσεις, όμως, κάπου τα χαλάει. Θεωρώ ότι η Ίντερ χρωστάει μια καλή εμφάνιση και θα την κάνει σήμερα. Έτσι κι αλλιώς φαίνεται πως το πρωτάθλημα στην Ιταλία το χάνει νωρίς φέτος. Μονόδρομος το Champion's League. Στο 1.80 η τιμή για τον άσο.

ΛΥΩΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Τα προηγούμενα χρόνια η Λυών αποτελούσε τον κακό δαίμονα για τη Ρεάλ, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η "βασίλισσα" είναι μια κλάση παραπάνω. Μοναδικό αίνιγμα είναι η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Μουρίνιο. Οπότε καλό θα είναι αποφύγουμε το καρφωτό διπλό και να πάμε με τα γκολ και το θέαμα. Over με 1.60.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ                  over    1.70
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΑΠΟΛΙ                                      Χ      5.00   /  Χ2 Δ   3.15
ΙΝΤΕΡ - ΛΙΛ                                                    1      1.80
ΛΥΩΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ                            over    1.60


άλλες επιλογές

ΑΓΙΑΞ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ                    1     1.40
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ                              1     1.25
ΛΙΝΤΣ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ                                 1     1.85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου