Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 3/12/2011

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα εθνικά πρωταθλήματα.

Πάμε κατ' ευθείαν και χωρίς πολλά λόγια στο ψητό, να δούμε τι κρατάμε από τους σημερινούς αγώνες.




Ξεκινώντας με Αγγλία έχουμε την αναμέτρηση ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ. Η Τσέλσι δείχνει σε κάθε παιχνίδι της πως δεν είναι στα πάνω της. Η Νιουκαστλ από τη μεριά της, παλεύει κάθε παιχνίδι και δικαιολογεί την 4η θέση που κατέχει στο πρωτάθλημα. Θα έδινα οριακό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά η εικόνα τους μου το απαγορεύει. Θα προτιμήσω το over στο 1.70, μιας και οι δυο, είναι ομάδες που σκοράρουν.

ΙΝΤΕΡ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Η Ίντερ έστω και με αγχωτικές νίκες, δείχνει ότι ανεβαίνει. Η Ουντινέζε είναι σοβαρή ομάδα, αν και κάπου στα εκτός έδρας τα χαλάει. Βέβαια για να της βάλεις γκολ, θα πρέπει να ματώσεις. Κάπως έτσι βλέπω και το σημερινό ματς. Οριακή νίκη για την Ίντερ στο 1.85.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Η Βιγιαρεάλ αρχίσει να συνηθίζει τις πολλές απουσίες της και παλεύει τα παιχνίδια. Στο άλλο στρατόπεδο τα προβλήματα είναι πολλά. Η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ είχαμε και την απόλυση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία. Πιστεύω πως η Βιγιαρεάλ δε θα χάσει. Θα ρισκάρω στο Χ2 και σε αποδόσεις 3.25/2.25.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Με τη σκέψη στον αγώνα της Τρίτης για το Champion's League, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Παναιτωλικό. Το πρόσφατο 6-0 επί της Δόξας επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις του Ολυμπιακού, έπειτα από την απρόσμενη ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Για το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ πως στοιχηματική αξία υπάρχει μόνο στο over του 1.50 και το 2-3 ΓΚΟΛ στο σύνολο τερμάτων με 2.00 απόδοση.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ           over   1.70
ΙΝΤΕΡ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ                   1   1.85
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ        Χ2   3.25/2.25
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   over   1.50 /2-3 Γκολ  2.00

άλλες επιλογές

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ    1   1.40
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ     2   1.45
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ  Over  1.72
ΝΑΠΟΛΙ - ΛΕΤΣΕ              1   1.30


ΠΙΘΑΝΗ ΜΠΟΜΠΑ...

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ   3.35/3.20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου