Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 4/12/2011

Καλημέρα σε όλους!

Με λογικά φαβορί, αποφάσισα να ασχοληθώ σήμερα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει το πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά το κουπόνι μας είναι αξιοπρεπές.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά παιχνίδια...




Ξεκινάμε με Γερμανία και ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ. Είχα ξαναγράψει πως το Αμβούργο είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Οι τελευταίες εμφανίσεις το επιβεβαιώνουν. Αρχισε και μαζεύει βαθμούς ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Νυρεμβέργη δε με φοβίζει. Άσος με 1.75.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρωτοπόρος Παναθηναικός ξαφνιάζει ευχάριστα με τις εμφανίσεις του. Παίζει επιτέλους ελκυστικό ποδόσφαιρο και πείθει με τήν εικόνα που παρουσιάζει. Ο γηπεδούχος Άρης ακόμα ψάχνεται. Δεν οφέλεισε ούτε η αλλαγή προπονητή. Θα στηρίξω το φορμαρισμένο Παναθηναικό με κάλυψη στην ισοπαλία, αφού παρά τα προβλήματα ο Άρης θα παλέψει. Χ2 με αποδόσεις 3.10/1.90. Στα υπ'όψιν και το 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με 1.75.

Πάμε Γαλλία και κρατάμε το παιχνίδι ΛΥΩΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ. Δεν θα είναι όσο εύκολο ακούγεται το παιχνίδι για τη Λυών. Όμως εν τέλει πιστεύω ότι θα φύγει με τους 3 βαθμούς. Κάτι η έδρα, κάτι η εμπειρία, πιστεύω θα τα καταφέρει. Ετσι κι αλλιώς δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες. Άσος με 1.60.

Στην Ιταλία, η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ υποδέχεται την ΤΣΕΖΕΝΑ. Νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή θέλει η Γιούβε και δε νομίζω να δυσκολευτεί να τα καταφέρει. Προφανής ο άσος στο φτωχό 1.20, αλλά θα τον τιμήσουμε μιας και χρειαζόμαστε ένα στήριγμα για το δελτίο μας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ     1   1.75
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ          Χ2  3.10/1.90  /  2-3 γκολ 1.75
ΛΥΩΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ                    1   1.60
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΣΕΖΕΝΑ        1   1.20

Άλλες επιλογές

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ   1   1.45
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΟΣΕΡ           1   1.40
ΣΑΛΚΕ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ         1   1.30
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ          1   1.60
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΡΟΜΑ            Over   1.90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου