Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Δευτέρα 2/1/2012

Καλημέρα, φίλες και φίλοι!

Ο Σάντα Κλάους, ο άγιος της κόκα-κόλα, ξέχασε φέτος να μας επισκευθεί. Ίσως να τον έπιασε κι αυτόν η κρίση. Ίσως πάλι να ήρθε και απλά να μη βρήκαμε τα δώρα του. Ή απλά τα δώρα του φέτος, να ήταν μόνο για τους μπουκ...


Δεν ξέρω αν ασχοληθήκατε με το στοίχημα αυτές τις μέρες ή αν λόγω του πνεύματος της εποχής προτιμήσατε άλλα τυχερά παιχνίδια ή ακόμα καλύτερα να ξεκουραστείτε. Πάντως όσοι παίξαμε στοίχημα αυτές τις μέρες, καταλάβαμε για τα καλά τι εστί έκπληξη! Από που να αρχίσει και που να τελιώσει κανείς με όσα έγιναν στο νησί τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές. Αφήνω στην άκρη κάποιες νίκες και κάποιες ισοπαλίες που έκαναν αίσθηση και αναφέρω επί τροχάδην τα πιο κραυγαλαία για όσους δε πήραν χαμπάρι τι έγινε αυτές τις μέρες.




Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπλάκμπερν 0-1.... απόδοση στο διπλό 20!!!! Ναι καλά βλέπετε...
Τσέλσι - Άστον Βίλα 1-3....απόδοση για το διπλό 12!!!
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 απόδοση για τον άσο 5.65!!


Κι όλα αυτά σε μια μόλις αγωνιστική. Δε αναφέρω ούτε κάποιες ισοπαλίες που θεωρήθηκαν έκπληξη, ούτε τα ανάποδα της boxing day... Οπότε, όπως καταλαβαίνεται κερδισμένος αυτές τις μέρες ήταν μάλλον, όποιος δεν έπαιξε καθόλου.


Συνέχεια, με πρέμιερ λιγκ για σήμερα..., αλλά και στις μικρόυερες κατηγορίες της Αγγλίας. Επίσης αγώνες από Σκωτία, αλλά και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς εκτός νησιού. Λιγκ Καπ Πορτογαλίας με Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.
Ας δούμε τι κρατάμε από σημερινό πρόγραμμα...

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΟΥΟΝΣΙ. Στο Βίλα Πάρκ οι χωριάτες θα έχουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τις νίκες τους, έπειτα από το εντυπωσιακό 1-3 επί της Τσέλσι. Η Σουόνσι από τη μεριά της δε δείχνει και τίποτα ιδιαίτερο όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Χαρακτηριστικό πως παραμένει ακόμα χωρίς νίκη εκτός. Αν η Βίλα δε μείνει στους πανηγυρισμούς από το προηγούμενο παιχνίδι και αγωνιστεί με σοβαρότητα, πιστευω πως έστω και με δυσκολία μπορεί να επικρατήσει. Διαφορετικά, ίσως δούμε μία ακόμα έκπληξη. Αν με ρωτήσετε τη θα κάνω, θα σας πω, πως θα πάω με τη λογική του φαβορί στον άσο του 1.75 (αν και θα το ήθελα λίγο παραπάνω) ...κι ο Θεός βοηθός!

ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΕΛΣΙ. Σε κακά χάλια τον τελευταίο καιρό η Τσέλσι. Πάνω που φάνηκε πως κάτι πάει να αλλάξει στην παρουσία της, λες και τη ματιάσαμε! Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει. Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Σαφώς και υπάρχει χαόδης διαφορά με τη Γουλβς, που θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως το 1.45 στο διπλό δεν έχει την παραμικρή αξία, ειδικότερα αν λάβουμε υπ'όψη μας την εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Ίσως το over με 1.60 να είναι καλύτερη επιλογή για αυτό το παιχνίδι.

ΦΟΥΛΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ. Σίγουρα η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά και η Φούλαμ είναι υπολογίσημος αντίπαλος. Και με τη σκέψη να γυρίζει στις πρόσφατες γκέλες των υπόλοιπων μεγάλων του νησιού, σκέφτομαι να αποφύγω το σημείο σε αυτό το παιχνίδι και να επιλέξω το 1.80 για τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΟΥΟΝΣΙ      1   1.75
ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΕΛΣΙ              over  1.60
ΦΟΥΛΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ    2-3 γκολ  1.80

άλλες επιλογές

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΤΡΑΝΜΙΡ    1   1.45
ΛΙΝΤΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ         1    1.90


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου