Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Υπεγράφη η σύμβαση ΟΠΑΠ-πρακτόρων

Σε υπογραφή ατομικών συμβάσεων με τους πράκτορες προχωρεί ο ΟΠΑΠ ενισχύοντας την σχέση ΟΠΑΠ ΑΕ και των πρακτόρων της. Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ΟΠΑΠ και του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των πρακτόρων ΠΟΕΠΠΠ, Κ.Τοπτσίδη.

Η σύμβαση αυτή κατοχυρώνει τα οικονομικά δικαιώματα των πρακτόρων και δίνει τέλος στην εκκρεμότητα που υπήρχε εδώ και πενήντα χρόνια σχετικά με τη σχέση του ΟΠΑΠ και του δικτύου πρακτορείων της.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Χ.Χατζηεμμανουήλ ανέφερε “ Η υπογραφή της σύμβασης αποτελούσε για εμάς έναν βασικό στόχο, ο οποίος επετεύχθη με τους καλύτερους όρους, τόσο για την ΟΠΑΠ όσο και για τους πράκτορες. . Σε συνδυασμό με την αποτελεσματική υπεράσπιση του ελληνικού μονοπωλίου, οι ενέργειες αυτές μας επιτρέπουν να στραφούμε με αυτοπεποίθηση στην διεκδίκηση σημαντικού ρόλου στη διεθνή αγορά των τυχερών παιγνίων. Σταθερός σύμμαχος στην όλη πορεία μας είναι οι πράκτορες”.

Ο πρόεδρος των πρακτόρων από την μεριά του, Κ.Τοπτσίδης έκανε λόγο για ιστορική στιγμή και τόνισε πως “ Η ΟΠΑΠ δένεται με το δίκτυο της και εμείς νοιώθουμε την ασφάλεια της συνεργασίας με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην παγκόσμια αγορά.” καθώς και πως “ Όσοι έλπιζαν να διαλύσουν το δίκτυο των πρακτορείων μας, σήμερα πήραν την απάντησή τους”.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου