Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πρόκριση για Μάλαγα, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟ

H αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός το προσπάθησε στο ματς με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, αλλά οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι τόσο στην έδρα τους, όσο και στο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, η Μάλαγα δεν κινδύνευσε να χάσει ούτε τον αγώνα, ούτε φυσικά την πρόκριση, ύστερα από το υπέρ της 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 στη ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την ισπανική ομάδα και αποκλείστηκαν από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Και στα 90 λεπτά η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να κάνει φάσεις έφτανε με άνεση έξω από την περιοχή του Καρνέζη. Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες ήταν ελάχιστες και το τελικό 0-0 μάλλον είναι δίκαιο.

Η Μάλαγα προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.




Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης(71’ Μαρίνος), Ζέκα(46’ Μαυρίας), Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι(73’ Τοτσέ)

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Μονρεάλ, Ελισέου, Ίσκο, Φαμπρίς (63’ Χουάνμι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου