Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Έκανε πλάκα στην Τσέλσι ο Φαλκάο

Με χατ-τρικ του Ρανταμέλ Φαλκάο η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε 4-1 την Τσέλσι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του τελικού του Σούπερ Καπ Ευρώπης, ο Φερνάντο Τόρες υποστήριζε πως αν πετύχαινε τέρμα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα πανηγύριζε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δηλώσεις του Ισπανού επιθετικού προκαλούν γέλιο καθώς ο μοναδικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός είναι… σκέτο χρυσάφι για τους «ροχιμπλάνκος».

Αφού αρχικά τους οδήγησε μόνος του στην κατάκτηση του Europa League, αποφάσισε να προσθέσει στη συλλογή του ακόμα ένα μετάλλιο. Αυτή τη φορά με ένα ακόμα δικό του προσωπικό σόου έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Μαδρίτης με 4-1 απέναντι στην Τσέλσι. Μόλις στο 7’ με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους κυπελλούχους Ευρώπης, ενώ στο 19’ με φανταστικό σουτ έκανε το 2-0, δίνοντας από νωρίς τεράστιο προβάδισμα τίτλου στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κολομβιανός διεθνής σε τετ α τετ με τον Τσεχ, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 και να «καθαρίσει» από νωρίς για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες σαν να περίμεναν τη λήξη της αναμέτρησης. Αυτό, δεν εμπόδισε τους «ροχιμπλάνκος» από το να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Μιράντα εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των «μπλε» και έκανε το 4-0! Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ρομπέρτο ντι Ματέο το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τέρμα του Κέιχιλ στο 75’ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.


ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Κόουλ (88΄Μπερτράν), Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες (46’ Όσκαρ), Αζάρ, Μάτα (82’ Στάριτζ), Φερνάντο Τόρες

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε, Μάριο Σουάρεζ, Γκάμπι, Αντριάν (56’ Ροντρίγκεζ), Κόκε (81’ Ραούλ Γκαρσία), Τουράν, Φαλκά (87’ Εμρέ).





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου