Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ποδαρικό στη Λεωφόρο το 2013!


Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το ματς με τον ΠΑΣ μίλησε για επιστροφή στη Λεωφόρο, καθώς το ΟΑΚΑ δεν αποτελεί «καυτή» έδρα και παράλληλα τα έξοδα είναι πολλά. Οι σκέψεις που υπήρχαν αρχικά φαίνεται πως θα γίνουν πράξη, καθώς άμεσα στον Παναθηναϊκό ξεκινάνε τις μελέτες και τις εργασίες για να μπορέσει η ομάδα το 2013 να γυρίσει στη φυσική της έδρα.

Οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριου με την τοποθέτηση χλοοτάπητα και τις εργασίες αντιστήριξης για τις θύρες 6 και 7 να είναι σε πρώτο πλάνο. Στη συνέχεια να τοποθετηθούν καθίσματα και θα επισκευαστούν τα αποδυτήρια, οι αίθουσα Τύπου, αλλά και τα VIP έτσι ώστε το γήπεδο να ξαναγίνει λειτουργικό.

Αν όλα προχωρήσουν όπως τα υπολογίζουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, τότε το πρώτο εντός έδρας ματς του 2013 θα δοθεί στην Λεωφόρο! Όσον αφορά την αύξηση της χωρητικότητας αυτή δεν προλαβαίνει να γίνει τώρα, αλλά θα συμβεί με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την επέκταση να γίνεται στα δύο πέταλα και το «Απ. Νικολαϊδης» να φτάνει σε χωρητικότητα τις 20.000!

Βέβαια τα ευρωπαϊκά ματς θα γίνονται στο ΟΑΚΑ, ενώ για το θέμα με τα εισιτήρια στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν καθώς όλα τα εμπορικά ματς (ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) θα τα έχουν δώσει στο πρώτο γύρο, οπότε με 10.000 εισιτήρια διαρκείας θα υπάρχουν άλλα 6000 διαθέσιμα για τις ανάγκες των «πράσινων» οπαδών.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου