Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έδωσε 7 € και πήρε 1.600.000!

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών το ΛΟΤΤΟ κλήρωσε... Λάρισα!


Τυχερός σε αυτήν την περίπτωση ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος με ελάχιστα χρήματα κατάφερε να κερδίσει 1.600.000 ευρώ!

'Οπως έγινε γνωστό, ο Λαρισαίος έπαιξε ένα δελτίο με 14 στήλες αξίας μόλις επτά ευρώ και ήταν το μοναδικό εξάρι (σ.σ.: έξι στους έξι αριθμούς) που ανέδειξε η 1324η κλήρωση του περασμένου Σαββάτου. Πανευτυχής εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης επί της οδού 31ης Αυγούστου, ο οποίος όμως διευκρίνισε ότι ο υπερτυχερός δεν έχει ακόμη εμφανιστεί. Η μεγάλη επιτυχία έχει γίνει πάντως το θέμα της πόλης και των θαμώνων του πρακτορείου, που προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος είναι ο νικητής.

Το ΛΟΤΤΟ είχε προσφέρει πάντως ξανά χρήματα στη Λάρισα πολύ πρόσφατα. Λύση στην οικονομική κρίση μέσω των τυχερών παιχνιδιών είχε βρει στις 25 Ιουλίου ένας άλλος Λαρισαίος, ο οποίος έπιασε το εξάρι δαπανώντας επίσης 7 ευρώ, σε ένα πλήρες σύστημα με 14 στήλες. Ο υπερτυχερός του Ιουλίου είχε κερδίσει 3.000.000 ευρώ - ποσό που συγκεντρώθηκε ύστερα από 30 διαδοχικά τζακ ποτ. Και σε εκείνη την περίπτωση ο νικητής δεν θέλησε να γίνει γνωστό το όνομά του και επισκέφτηκε το πρακτορείο αρκετές εβδομάδες αργότερα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου