Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 5/11/2011

Καλημέρα σε όλους!

Με ρυθμούς πρωταθλήματος συνεχίζεται η αγωνιστική δράση των ομάδων.

Γεμάτο και πάλι το κουπόνι μας, όμως για να πω την αλήθεια, τουλάχιστον το σημερινό πρόγραμμα δε με ενθουσιάζει, παρά την πληθώρα επιλογών.

Πολλά παιχνίδια είναι περισσότερο πονηρά απ' ότι δείχνουν με πρώτη ματιά, ενώ σε άλλα βλέπουμε κουτσουρεμένες αποδόσεις, που μας αποτρέπουν από το ποντάρισμα.

Σήμερα θα το πάω χαλαρά, πιστεύω αύριο έχει καλύτερες ευκαιρίες το κουπόνι.

Ας δούμε, τι έχουμε κρατήσει για σήμερα....




Από Premier έχουμε το παιχνίδι. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ. Παρά τα προβλήματα που έχει βγάλει τελευταία η Τσέλσι, σήμερα πιστεύω θα επιστρέψει στις νίκες. Έχει να αντιμετωπίσει μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Η Μπλάκμπερν παρά το πάθος που θα βγάλει δε νομίζω πως μπορεί να κοντράρει ακόμα και την κακή Τσέλσι. Διπλό στο 1.35.

Αργά το βράδυ για το πρωτάθλημα Ισπανίας έχουμε το παιχνίδι ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Όμως απέναντι στη σταθερά καλή Βαλένθια δε θα έχουν εύκολο έργο. Η Βαλένθια έχει την εμπειρία να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Χ2 με αποδόσεις 3.20/2.20.

Συνεχίζουμε με Ιταλία και ΝΟΒΑΡΑ - ΡΟΜΑ. Τα πολεμάει τα παιχνίδια της η Νοβάρα, αλλά όπως και να το κάνουμε η Ρόμα βρίσκεται μια κλάση πιο πάνω. Αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη θα φύγει με τους τρεις βαθμους του διπλού, που το βρίσκουμε στο 1.85.

ΓΚΕΝΚ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα Βελγίου. Η περσινή πρωταθλήτρια δείχνει χαρακτήρα και μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται μεν ψηλά, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο. Άσος με 1.50.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ                  2    1.35
ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ                   Χ2   3.20/2.20
ΝΟΒΑΡΑ - ΡΟΜΑ                              2    1.85
ΓΚΕΝΚ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ                          1    1.50

Άλλες επιλογές

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΧΕΡΕΘ            1     1.65
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ       NG     1.75
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ       Over   1.85
ΛΩΖΑΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ            NG      2.00
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΥΕΣΚΑ              1       1.40

Πιθανή μπόμπα...

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΚΟΛΩΝΙΑ    Χ2    4.00/5.25


Υ.Γ. Στα σημερινα ελληνικά παιχνίδια ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 2-3 Γκολ (1.70) και ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παρά την ανωτερώτητα του Ολυμπιακού, κοντράρω στο 1Χ (3.60/3.20).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου