Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 5/12/2011

Καλά μας πήγε, σε γενικές γραμμές το κουπόνι του Σαββατοκύριακου.

Για σήμερα Δευτέρα, μέρα φτωχή συνήθως για το στοιχηματικό κουπόνι, έχουμε κάποια παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους.




Ξεκινώντας από Αγγλία, βρίσκουμε το παιχνίδι ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που ολοκληρώνει την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ. Η Φούλαμ είναι σκληρό καρύδι. Δε χάνει εύκολα και ειδικά μέσα στην έδρα της. Από την άλλη έχουμε μια Λίβερπουλ που τον τελευταίο καιρό θυμίζει κάτι από τα παλιά. Έχει την ψυχολογία με το μέρος της έπειτα από τα διαδοχικά διπλά επί της Τσέλσι, όμως κατά καιρούς έχει βγάλει προβλήματα σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο διπλό της Λίβερπουλ (2.00).

Στην Ιταλία έχουμε το ματς ΛΑΤΣΙΟ - ΝΟΒΑΡΑ να ολοκληρώνει την αγωνιστική. Η Νοβάρα έχει κάνει τις ζημιές της, αλλά δε νομίζω η Λάτσιο να της αφήσει περιθώρια για νέες εκπλήξεις. Οι Λατσιάλι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και ειδικότερα με αντιπάλους τέτοιας δυναμικής αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Champion's League. Άσος με 1.30.

Η ΣΕΒΙΛΛΗ υποδέχεται την ΧΕΤΑΦΕ στο τελευταίο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Χετάφε εκτός έδρας δεν έχει να επιδείξει τίποτα απολύτως. Όμως θα πρέπει να λάβουμε υπ' οψη μας την καλή παράδοση απέναντι στη Σεβίλλη και το γεγονός ότι προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Παρ'όλα αυτά θα στηρίξω Σεβίλη στο χαμηλό 1.50, μιας και έχω την αίσθηση ότι έφτασε ο καιρός να κάνει την αντεπίθεσή της.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ    2    2.00
ΛΑΤΣΙΟ - ΝΟΒΑΡΑ            1    1.30
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ          1    1.50




ΠΙΘΑΝΗ ΜΠΟΜΠΑ...

ΡΕΜΣ - ΝΑΝΤ   Χ2   3.10/3.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου