Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Πέμπτη 8/12/2011

Καλημέρα σε όλους!

Πριν πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια, θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για τη χθεσινή μέρα και το Champion's League.

Τι είχαμε; Καταρχήν, μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού, με τη Βασιλεία να αφήνει εκτός την περσινή φιναλίστ Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και φυσικά να στέλνει όλους εμάς στον κουβά!




Μεγάλη κερδισμένη της ημέρας ήταν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πέρα από σπουδαίο διπλό της, που από μόνο του δεν αρκούσε να της χαρίσει την πρόκριση, είχε την τύχη να έρθουν ισόπαλες η Λιλ με την Τραμπζονσπορ στον άλλο αγώνα του ομίλου και έτσι πέρασε στη δεύτερη θέση.

Η Λυών συνέτριψε 1-7 (!) τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και σε συνδιασμό με το νικηφόρο πέρασμα της Ρεάλ από το Άμστερνταμ πήρε κι αυτή την πρόκριση.

Τέλος, η Σίτι αν και επικράτησε 2-0 επί της Μπάγερν, θα συνεχίσει στο Europa League, μιας και η Νάπολι έκανε το αναμενόμενο και πήρε το διπλό πρόκρισης κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Έτσι σε μια βραδιά συγκινήσεων και ανατροπών, ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων και πλέον είναι γνωστά τα ονόματα και των 16 ομάδων που θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν μαγικές στιγμές. Έχουμε και λέμε....  Μπάγερν, Νάπολι, Ίντερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπενφίκα, Βασιλεία, Ρεάλ Μαδρίτης, Λυών, Τσέλσι, Λεβερκούζεν, Άρσεναλ, Μαρσέιγ, ΑΠΟΕΛ, Ζενίτ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν.

Μετά τον εκτενέστατο πρόλογο, ας ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό κουπόνι....

Όταν έχεις δει μεσοβδόμαδα ματσάρες επιπέδου Champion's League, με τη καρδιά να πας να παίξεις τα λεφτά σου ,σε Τουρκία και κύπελλο Ισπανίας; Ίσως η σημερινή μέρα είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση και ανασυγκρότηση.

Πάντως έτσι για τη συμμετοχή, περιμένοντας το κουπόνι της Παρασκευής και χωρίς χοντρό ποντάρισμα φυσικά, θα παίξω ένα μικρό παρολί.

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ - ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ      Over  1.85
ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ                 2   2.15
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ                1   1.30
ΟΒΙΕΔΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ           2   1.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου