Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 7/12/2011

Χθες μάθαμε τις πρώτες 8 ομάδες που πήραν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Champion's League. Σήμερα, αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε και τις υπόλοιπες 8 που θα ολοκληρώσουν το παλζ των "16" κορυφαίων ομάδων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις σημερινές αναμετρήσεις...




ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΡΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. Ότι θα φτάναμε στην τελευταία αγωνιστική και ότι η Βασιλεία θα διεκδικούσε την πρόκριση απέναντι στην Γιουνάιτεντ, νομίζω δε το φανταζόταν κανείς μας, όταν μαθαίναμε την κλήρωση των ομίλων. Και να που η Βασιλεία διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά ελπίζει στο όνειρο. Βέβαια, σε αυτό έχει μερίδιο και η Γιουνάιτεντ με τις δυο ανεπάντεχες έντος έδρας ισοπαλίες με Μπενφίκα (2-2) και Βασιλεία (3-3) στο πρώτο τους παιχνίδι. Όπως και να έχει, η Βασιλεία γνωρίζει πως θα συνεχίσει στην Ευρώπη, αφού έχει καπαρωμένη την τρίτη θέση. Σήμερα χρειάζεται μόνο νίκη, αφού η ισοπαλία βολεύει τους φιλοξενούμενους. Δεν έχει τίποτα να χάσει θα κάνει το παιχνίδι της και ότι βγει. Η Γιουνάιτεντ, αν και την εξυπηρετεί η ισοπαλία, δε νομίζω πως θα παίξει για αυτό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες του σερ Άλεξ έχουν και την εμπειρία και την κλάση να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση και νομίζω θα φύγουν με μια επαγγελματική νίκη. Διπλό στο 1.50.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΜΠΕΝΦΙΚΑ υποδέχεται την ΟΤΕΛΟΥΛ. Οι Πορτογάλοι, με νίκη σήμερα θα ολοκληρώσουν το έργο τους τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλο. Δε νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπενφίκα να καλύψει και το χάντιπακ του ενός γκολ, που δίνει ο ΟΠΑΠ στην Οτελούλ. Στο 1.30 ο άσος με Φ1.

Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της βραδιάς είναι αυτό που θα γίνει στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ και ΜΠΑΓΕΡΝ. Η Σίτι θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη απόψε, περιμένωντας ταυτόχρονα στραβοπάτημα της Νάπολι στην Ισπανία κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι Γερμανοί, αν και έχουν περάσει ως πρώτοι, δε χαρίζονται κανέναν. Τον βλέπω τον άσο, αλλά στο 1.50 που προσφέρεται, δε θα ακουμπήσω για κανένα λόγο. Πολύ μικρή απόδοση. Θα προτιμήσω το 1.90 για 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΝΑΠΟΛΙ. Με τις γνωστές χρόνιες απουσίες της, και χωρίς βαθμό ακόμη στον όμιλο, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Νάπολι που θέλει τη νίκη για να κρατά την τύχη στα χέρια της, ανεξάρτητα από την έκβαση του παιχνιδιού στο Μάνστερσερ. Σίγουρα το κίνητρο το έχουν οι Ιταλοί, αλλά το πολύ χαμηλό 1.60 του διπλού, με κάνει να ψάξω καλύτερα το 1.80 για τα 2-3 γκολ ή το 1.75 του over.

ΛΙΛ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ. Για τους Γάλλους δεν υπάρχει, άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, αφού μόνο έτσι προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για τους Τούρκους είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ευρωπαικής ιστορίας τους. Σαφώς ανώτετη η γαλλική ομάδα, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Στο 1.40 βρίσκουμε τον άσο.

Στο Μιλάνο, η πρώτη και αδιάφορη πλέον ΙΝΤΕΡ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ. Οι Ρώσοι αυτοκτόνησαν στα προηγούμενα παιχνίδια και εφ'όσον έρθει ο φυσιολογικός άσος της Λιλ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, θα περιοριστούν να διεκδικήσουν έστω το Χ που θα τους στείλει ως τρίτους στο Europa League. H Ίντερ μπορεί στο πρωτάθλημα να έχει κάνει τις γκέλες της, στο Champion's League, όμως είναι σοβαρή. Αν και αδιάφορη και λόγω απόδοσης στον άσο θα πάω με το και αποδόσεις 2.30/3.25.

ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Το μυαλό στο El classico της Ισπανίας θα έχει η Ρεάλ, που σίγουρα θα κατέβει να αγωνιστεί με πολλές απουσίες βασικών. Αυτό ευννοεί στην παρούσα φάση τον Άγιαξ, που του αρκεί ο ένας βαθμός για να προκριθεί ως δεύτερος του ομίλου. Περνάει ακόμα και με ήττα αν η Λυών δεν τα καταφέρει στο Ζάγκρεμπ. Ξεκινάμε, λοιπόν με την ισοπαλία και ανάλογα με την εξέλιξη ίσως και στο διπλό, για μια Ρεάλ που δε θα σκιστεί πάντως. Χ2 με αποδόσεις 3.10/2.25

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΥΩΝ. Η Λυών, όπως τα κατάφερε στα προηγούμενα παιχνίδια, περιμένει δωράκι από τη Ρεάλ και φυσικά δική της νίκη. Δεν είναι κακό το διπλό, αλλά θα προτιμήσω το over στο 1.80.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΡΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ    2   1.50
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΟΤΕΛΟΥΛ                               1    1.30  Φ1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ                 2-3 γκολ    1.90
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΝΑΠΟΛΙ                                2-3 γκολ    1.80 Over  1.75
ΛΙΛ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ                                1   1.40
ΙΝΤΕΡ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ                            1Χ    2.30/3.25
ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ                          Χ2    3.10/2.25
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΥΩΝ                   over   1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου