Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πολλά τα λεφτά ...από το στοίχημα

Στην Ελλάδα είναι πλέον πιο εύκολο να τετραγωνίσεις τον κύκλο παρά να βρεις επενδυτές, αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα. Ακόμη και στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αν και στην προκειμένη περίπτωση ο άνθρωπος που δεν τον αγγίζει η κρίση δεν είναι κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας, αλλά ένας παίκτης, του οποίου μάλιστα το όνομα συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία των φερόμενων ως στημένων αγώνων. Αυτός λοιπόν ο ποδοσφαιριστής δεν διστάζει να προχωρήσει σε δυναμικό επιχειρηματικό άνοιγμα κόντρα στο ρεύμα της άγριας λιτότητας, των περικοπών και του σφιξίματος του ζωναριού.


Οι ίδιες πηγές μάλιστα αποκαλύπτουν και λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος. Ο παίκτης φέρεται να αγόρασε οικόπεδο αξίας 100.000 ευρώ σε νησί της άγονης γραμμής (το οποίο δεν επέλεξε τυχαία, αφού από εκεί έλκει την καταγωγή του) και έχει βάλει μπρος για να χτίσει ξενοδοχειακό συγκρότημα με περίπου 90 δωμάτια! Ούτε ο Δασκαλαντωνάκης να ήταν δηλαδή.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια ότι το κόστος αυτής της μεγάλης επένδυσης είναι διόλου ευκαταφρόνητο (πάνω από 2 εκατ. ευρώ), αλλά ας όψεται το παρολί. Οπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αντλήσει τα απαραίτητα κεφάλαια από την ενασχόλησή του με το στοίχημα.

Στην καριέρα του άλλωστε δεν υπέγραψε ιδιαίτερα υψηλά συμβόλαια (τηρουμένων πάντα των αναλογιών) για να πεις ότι έκανε τόσο γερή «κάβα», ώστε να προχωρήσει σε τέτοιο οικονομικό άνοιγμα. Να διευκρινίσουμε δε ότι στην υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων κατηγορείται για «απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» και βέβαια είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να κάνει μεγάλη καριέρα στη Super League, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερε. Και είχε όχι μία, αλλά δύο ευκαιρίες…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου