Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Το ύποπτο "κλείσιμο" του ματιού... προκαλεί

Πληθαίνουν τα διεθνή δημοσιεύματα που "βλέπουν" κάτι ύποπτο στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Λιόν, στην οποία η γαλλική ομάδα επιβλήθηκε των Κροατών με 7-1, εξασφαλίζοντας με αυτό το σκορ την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ένα εξ αυτών των δημοσιευμάτων αναφέρει πως στο πέμπτο γκολ της Λιόν που σημείωσε ο Λισάντρο Λόπες, ο αμυντικός της Ντιναμό, Ντόμαγκοχ Βίντα, έκλεισε το μάτι στους αντιπάλους του, παραχωρώντας τους την μπάλα για να την τοποθετήσουν γρήγορα στη σέντρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Λιόν που το βράδυ της Τετάρτης σημείωσε 7 γκολ, σε όλα τα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης είχε βρει μόλις δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (στο 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Γαλλία)! Η διαφορά τερμάτων ήταν άλλωστε αυτή που θα έκρινε την πρόκριση και πριν από το ματς, ο Άγιαξ είχε σαφές προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Λιόν χρειαζόταν νίκη με 6 γκολ διαφορά και ήττα του Άγιαξ για να προκριθεί. Εν τέλει η ήττα του "Αίαντα" με 3-0 από την Ρεάλ, της έδινε τη δυνατότητα να προκριθεί και με το 1-5!
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως αν ο Αγιαξ έπαιρνε αποτέλεσμα απέναντι στην Ρεάλ, κανείς δεν θα μιλούσε σήμερα για το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου