Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στη Σεγούντα η Λα Κορούνια!

Ύστερα από 20 χρόνια συνεχής παρουσίας στα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Λα Κορούνια υποβιβάστηκε στη Σεγούντα μετά την ήττα της με 2-0 από την Βαλένθια.

Με… δάκρυα ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στη Γαλικία, όπου η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Βαλένθια και μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, υποβιβάστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο… φονιάς της ήταν ο Αντούριθ μόλις στο 4΄, όταν και έδωσε τη νίκη ουσιαστικά στις «νυχτερίδες», οι οποίες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 95’ με τον Σάντσες, ρίχνοντας στη δεύτερη κατηγορία την ομάδα της Γαλικίας.

Όλα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί ακόμα και με την ήττα, ωστόσο, η Σαραγόσα, πέρασε νικηφόρα από το Λεβάντε, επικρατώντας με 2-1 της Λεβάντε και διατηρήθηκε στη πρώτη κατηγορία.

Η Οσασούνα με τη σειρά της, μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Βιγιαρεάλ, εξασφάλισε τη παραμονή στη πρώτη κατηγορία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις Σοσιεδάδ και Χετάφε, μετά το μεταξύ τους 1-1 στο «Ανοέτα».

Η Μαγιόρκα, μπορεί να… καρδιοχτύπησε μετά την ήττα της από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-3, ωστόσο, στάθηκε τυχερή από το γεγονός ότι η Λα Κορούνια δεν επικράτησε.

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι η Σεβίλλη επικράτησε με 3-2 της Εσπανιόλ στο «Κορνέγια Ελ Πρατ» και διατήρησε την 5η της θέση. Στην 6η θέση παρέμεινε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία πέρασε νικηφόρα από το «Σαρδινέρο» επικρατώντας με 2-1 της Σανταντέρ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου