Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Φύγε Τζίγγερ» και από τους οπαδούς της Ραπίντ!


Στο πλευρό όλων όσων υποστηρίζουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρέπει να αποχωρήσει άμεσα στον Παναθηναϊκό είναι οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης, οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι «αδελφοποιημένοι» με τους οργανωμένους του «τριφυλλιού».

Και πως προκύπτει κάτι τέτοιο; Η απάντηση βρίσκεται στο πανό που ανήρτησαν οι φίλοι της Ραπίντ στο εκτός έδρας 4-0 της ομάδας τους επί της Αντμίρα.

Σ' αυτό το ματς, λοιπόν, οι οπαδοί των Βιεννέζων μεταξύ των οποίων, βέβαια, βρίσκονταν και Ελληνες φίλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να φτιάξουν δυο πανό για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ έδειξαν πως ούτε και αυτοί ξεχνάνε την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου προ πενταετίας!

Το πρώτο, το οποίο εναντιονόταν στον «Τζίγγερ» έγραφε χαρακτηριστικά: «Τζίγγερ σήκω φύγε ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ». Ενα πανό που οι φίλοι της Ραπίντ κράτησαν για περισσότερα από πέντε λεπτά και εν συνεχεία ανέβασαν το δεύτερο στη μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου το οποίο έγραφε: «5 χρόνια πέρασαν αλλά η μνήμη και ο πόνος παραμένουν. Μιχάλη πάντα μαζί μας!».
Ανάμεσα στα πλακάτ και τα πανό, βέβαια, υπήρχαν και σημαίες του Παναθηναϊκού.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου