Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κέρδισε από... ατυχία στο αμερικανικό Λόττο δυο φορές την ίδια μέρα

Η Βιρτζίνια Φάικ είναι η γυναίκα που θα ήθελες να σου κάνει ποδαρικό την πρώτη μέρα του χρόνου για να μπορέσεις να «πάρεις» λίγη από την τύχη της...Καθώς η Φάικ δεν είναι απλά τυχερή, είναι υπέρ- τυχερή, αφού μέσα σε μόλις μια μέρα κέρδισε δυο φορές το αμερικανικό Λόττο!

Στα δύο εκατομμύρια δολάρια ανέρχονται τα κέρδη της σαραντατετράχρονης Βιρτζίνια Φάικ, μιας κατοίκου από το Μπέριβιλ της Βιρτζίνια, η οποία κέρδισε δυο φορές στο αμερικανικό Λόττο την ίδια μέρα! Κι όλα αυτά από ένα λάθος....

Η Βιρτζίνια Φάικ, δεν είχε σκοπό να πάρει ούτε ένα δελτίο Λόττο αλλά όταν βρέθηκε μπροστά τους δεν αρνήθηκε να αγοράσει ένα, αλλά χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Μονάχα όταν έφτασε μπροστά στο ταμείο, κατάλαβε πως αντί για ένα όπως ήθελε είχε πάρει δυο δελτία.

Οι αριθμοί που επέλεξε να παίξει δεν ήταν τυχαίοι, όπως η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει: «Επέλεξα αριθμοί βασίζονται σε επέτειο των γονιών μου και τις ηλικίες τους εκείνη τη στιγμή, δια το έτος που παντρεύτηκαν» προσθέτοντας ότι αγαπά «παιχνίδια τζακ ποτ» και παίζει όταν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου