Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Παρασκευή 9/12/2011

Λείπει το μεγάλο παιχνίδι, από το σημερινό κουπόνι της Παρασκευής. Οπότε, θα κινηθούμε σε χαλαρούς ρυθμούς, απλά για να κρατηθούμε ζεστοί, εν όψει Σαββατοκύριακου.





ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ. Θα μας τρελάνει αυτή η Μόναχο. Από τη μια κερδίζει την Άιντραχτ και από την άλλη χάνει από τη Χάνσα. Αλλοπρόσαλη ομάδα. Βέβαια, τις τελευταίες αγωνιστικές η εικόνα που βγάζει είναι καλή. Η Μπράουνσβάιγκ έχει αποδείξει ότι είναι καλή ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Λογω έδρας και απόδοσης στον άσο (2.10), αλλά και λόγω έλλειψης επιλογών στο σημερινό κουπόνι θα ρισκάρω στους γηπεδούχους.

Στο Βέλγιο, η ΜΑΛΙΝ υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ. Φανερές οι αδυναμίες που παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι και από την άλλη δύσκολα η Άντερλεχτ θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα.Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, έστω και στο χαμηλό 1.55 που δίνει το διπλό.

Κλείνουμε την τριάδα μας με το σπουδαιότερο παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα, αυτό ανάμεσα σε ΧΕΡΤΑ και ΣΑΛΚΕ. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν την αντεπίθεσή τους και σαφώς δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από τη Χέρτα. Μια Χέρτα, όμως που είναι σκληροτράχηλη ομάδα και παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Καμιά ομάδα δε θα παίξει για την ισοπαλία. Περιμένω ανοικτό παιχνίδι και με πολλά γκολ, γι' αυτό και η επλογή μου θα είναι στο over με απόδοση 1.65. Αν ψάξουμε σημείο μάλλον προς Σάλκε, αλλά χρειάζεται και κάλυψη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ      1   2.10
ΜΑΛΙΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ                           2   1.55
ΧΕΡΤΑ - ΣΑΛΚΕ                              over   1.65X2  3.30/2.35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου