Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 8/2/2012

Επιτέλους σήμερα έχουμε ένα καλό κουπόνι. Όχι απλά καλό... Σούπερ! Αν αναλογιστεί κανείς τι είχαμε στα προηγούμενα μεσοβδόμαδα.

Βέβαια, για τους αγώνες κυπέλλου, έχουμε ξαναγράψει πως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, λόγω των ιδιομορφιών του θεσμού, όμως ένα μικρό ποντάρισμα, το σημερινό κουπόνι, το αξίζει!




Θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο παιχνίδι από το κύπελλο Γερμανίας. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΜΠΑΓΕΡΝ. Οι Βαυαροί στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, βρέθηκαν να χάνουν τα πρωτεία και γενικά να κάνουν εμφανίσεις κινούμενες τουλάχιστον στην μετριότητα. Βέβαια, και η Στουτγάρδη από τη μεριά της δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα είναι εύκολη λεία. Θα το παλέψει το ματσάκι όσο μπορεί. Φαβορί είναι σίγουρα η Μπάγερν, αλλά στο 1.50 που προσφέρεται το διπλό, δε θα πάρω. Προτιμότερο στην ίδια τιμή να ψάξω το over ή ακόμα και το γκολ-γκολ.

ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Δίχως αμφιβολία, το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Οι δυο κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας αναμετρούνται στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Αν και οι δυο ομάδες έχουν ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτό δε σημαίνει πως θα αδιαφορήσουν για το κύπελλο. Πόσο μάλλον, τώρα που βρίσκονται αντιμέπωπες. Είπαμε το κύπελλο έχει τις ιδιομορφίες του και είναι δύσκολες οι προβλέψεις, γι' αυτό και στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι, θα προτιμήσω να παίξω με τα γκολ. Δε νομίζω να ανοίξει πολύ το σκορ στο παιχνίδι, οπότε 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων ,θα είναι η επιλογή μου, με απόδοση 1.75 και ας κερδίσει ο καλύτερος!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Ο νικητής του ζευγαριού, θα βρεθεί αντιμέτωπος στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που χθες πήρε το πρώτο εισητήριο. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι και στα καλύτερά στης αυτή την εποχή και το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού δίνει στη Βαλένθια το δικαίωμα να ελπίζει. Περιμένω από τη Βαλένθια να το παλέψει γι'αυτό και θα ρισκάρω σε χαμηλό σκορ. Συγκεκριμένα στο under με απόδοση 2.30. Αρκεί να μη δεχτούν οι "νυχτερίδες", νωρίς κάποιο γκολ. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα...


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΜΠΑΓΕΡΝ               over  1.50 /  G   1.50
ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ               2-3 γκολ  1.75
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ        under   2.30


άλλες επιλογές

ΛΥΩΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ                                  1   1.75
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ         1   1.45
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1   1.65
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ         over  1.80


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου