Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 11/2/2012

Πολλά σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Εκείνο, όμως, που κλέβει την παράσταση, τουλάχιστον από από άποψη ονονάτων, δεν είναι άλλο από το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ. Οι δυο, πιο πετυχημένες αγγλικές ομάδες αναμετρούνται σήμερα σε ένα ματς γοήτρου, μιας και η Λίβερπουλ είναι αρκετα πίσω για να διεκδικήσει τον τίτλο, και ίσως και σε μισα άτυπη ρεβάνς του πρόσφατου αγώνα κυπέλλου ανάμεσά τους.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, έχουμε ξεχωρίσει κάποια με ποδοσφαιρικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ας τα δούμε:





ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΜΙΛΑΝ. Αγώνας με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η τρίτη στον πίνακα Ουντινέζε υποδέχεται τη δεύτρη Μίλαν. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες και έναν τη Μίλαν από την κορυφή. Ενώ Λάτσιο, Ίντερ και Ρόμα να τους κυνηγούν, προσμένωντας γκέλες. Η Ουντινέζε παραμένει αήττητη εντός ύστερα από 11 αγώνες, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, την έτσι κι αλλιώς δύσκολη αποστολή της Μίλαν. Η επιλογή μου θα είναι το 1.70 για 2-3 γκολ στο παιχνίδι. Αν πάω σε κάποιο σημείο αυτό θα είναι το διπλό στο 2.45. Πρώτον, γιατί τη Μίλαν δύσκολα θα την πετύχουμε ξανά σε τέτοιες αποδόσεις και δεύτερον, γιατί  κάποια στιγμή οι μιλανέζοι θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, αν πραγματικά θέλεουν το φετινό πρωτάθλημα.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Η εικόνα της Λίβερπουλ στα ντέρμπι είναι εμφανώς βελτιωμένη. Κατά τα υπόλοιπα υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Γιουνάιτεντ να είναι σαφώς ανώτερη. Η Λίβερπουλ, βέβαια είναι σκληροτράχηλη ομάδα και παλεύει τα παιχνίδια. Το -2, όμως της Γιουνάιτεντ, από την κορυφή είναι ένα ισχυρό και επιπλέον κίνητρο για τους γηπεδούχους. Αν και σε τέτοια παιχνίδια οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες, θα πάω με τον άσο στο 1.75 εφ' 'οσον ψάξουμε για σημείο, αλλά και με το όβερ στην ίδια απόδοση.

ΛΥΩΝ - ΚΑΕΝ. Δε χρειάζονται πολλά λόγια για αυτό το παιχνίδι. Ανεβαίνει τελευταία η Λυών, ενώ η Καέν έχει τα χάλια της. Οι τρεις βαθμοί είναι υπερπολίτιμοι για τη Λυών στην προσπάθεια που κάνει να πιάσει θέση εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καλό πάτημα το ασάκι του 1.30, αλλά και το 1.75 του όβερ.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ             1   1.75 / over  1.75
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΜΙΛΑΝ                    2   2.45 / 2-3 γκολ   1.70
ΛΥΩΝ - ΚΑΕΝ                             1   1.30 / over  1.75

άλλες επιλογές

ΝΑΝΤ - ΣΑΤΟΡΟΥ                                   1   1.90
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡ.                   1   1.70
ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ              2   2.00
Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.                                   1Χ   2.30 / 2.85ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΑΛΚΕ                   Χ2   3.25 / 2.65ΜΠΟΛΤΟΝ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ                         1   1.85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου