Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Παρασκευή 10/2/2012

Παρασκευή και νέο κουπόνι, σήμερα... Το οποίο παρουσιάζει της εξής ιδιομορφία. Έχει αγώνα superleague, σήμερα Παρασκευή. Και τι αγώνα... Ντέρμπι... Ολυμπιακός - Α.Ε.Κ.

Οι ευρωπαικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και το ταξίδι στη Ρωσία, για τον αγώνα με τη Ρουμπιν Καζάν την προσεχή Τρίτη, έκαναν την ελληνική λίγκα να ορίσει σήμερα, αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα...




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. Αρχικά στην είδηση πως σήμερα έχει ντέρμπι, σκέφτηκα "Ωραία, θα έχει κι ένα καλό ματσάκι για στοίχημα, σήμερα". Όταν, όμως, είδα τις αποδόσεις, μόνο που δε με έπιασαν τα γέλια, αντικρίζοντας αυτό το 1.25 για τον άσο του Ολυμπιακού. Εντάξει, όλες οι συγκυρίες είναι υπέρ του Ολυμπιακού τη δεδομένη στιγμή. Έχει καλύτερη ομάδα, έχει καλύτερη ψυχολογία, έχει μειώσει από την κορυφή και εν τέλει δεν έχει σε καμιά περίπτωση τα προβλήματα της Α.Ε.Κ. Αλλά για σταθείτε ρε παιδιά. 1.25;;; Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι πως δεν πιστεύω πως θα κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ίσα,ίσα του δίνει 90% πιθανότητες, αλλά σε αυτή την τιμή δεν αγοράζω. Θα ψάξω για αξία στο 1.80 που δίνει το 2-3 γκολ.



άλλες επιλογές


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ    1   1.55
ΘΕΛΤΑ - ΟΥΕΛΒΑ                                1   1.50
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΛΙΜΠΟ       over  1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου