Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Πέμπτη 9/2/2012

Γεια χαρά σε όλους!

Τα αποτελέσματα που έκαναν αίσθηση χθες, δεν ήταν άλλα από τα δυο εξ' αναβολής ελληνικά διπλά της Δόξας (0-2) στον Παναιτωλικό και του Λεβαδειακού (0-1) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Νίκες που έβαλαν φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας και η ερχόμενη αγωνιστική αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.




Από ΄κει και πέρα μάθαμε το ζευγάρι του τελικού του Κόπα Άφρικα. Ακτή Ελεφαντοστού - Ζάμπια θα αναμετρηθούν στον τελικό της διοργάνωσης, με τη Ζάμπια να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, πετώντας έξω τη Γκάνα.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αθλετικ Μπιλμπάο στον τελικό του Copa del Rey, αφού, χθες ολοκλήρωσε το έργο της, κερδίζοντας 2-0 τη Βαλένθια.

Ενώ στην Ιταλία στο μεγάλο παιχνίδι η Γιούβε, έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό, επικρατώντας με 2-1 στο Μιλάνο επί της Μίλαν.


Αυτά ήταν, εν συντομεία, τα σημαντικότερα γεγονότα της χθεσινής μέρας. Ας δούμε τι έχει το σημερινό πρόγραμμα...

Λίγα πράγματα για σήμερα. Δύο αγώνες από Τουρκία, έναν από Ιταλία και το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα.

Ας δούμε το σπουδαιότερο, από άποψη σημασίας, παιχνίδι. Το ΣΙΕΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ. Η Νάπολι σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα, αν και τελευταία κάπου το χάνει. Η Σιένα, δείχνει κάπως βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό και μπροστά σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ιστορίας της, είμαι βέβαιος ότι θα το παλέψει με όλες της, τις δυνάμεις. Το ίδιο, ισχύει και για τους Ναπολιτάνους...η συμμετοχήσε ένα τελικό και η διεκδίσκηση ενός τροπαίου, είναι κίνητρο. Ωστόσο, δε θα στηρίξω κανέναν... Δύσκολο παιχνίδι και θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων με απόδοση 1.75.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια...

Ι.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡ.     1   1.60
ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ                           over   1.70
ΛΑΤΣΙΟ - ΤΣΕΖΕΝΑ                              1   1.30 / over  1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου