Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σε μπελάδες ο Σουάρες για τη χειρονομία


Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ στο "Κρέιβεν Κότατζ" ο Λουίς Σουάρες δεν κράτησε την ψυχραιμία του και... αποχαιρέτησε τους φιλάθλους των γηπεδούχων με μία άσεμνη χειρονομία.


Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα του αγώνα. Σε κάθε επαφή με τη μπάλα γινόταν αποδέκτης αποδοκιμασιών αφού οι φίλαθλοι της Φούλαμ πίστευαν ότι έκανε "θέατρο" κάθε φορά που βρισκόταν στο έδαφος στα μαρκαρίσματα που δέχθηκε.


Ο Σουάρες δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά το έκανε αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού και για κακή του τύχη ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε.

Τον άσο της Λίβερπουλ βαραίνει ήδη η κατηγορία για ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Γάλλου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά και πλέον η αγγλική ομοσπονδία θα ασχοληθεί μαζί του και για αυτό το θέμα.


Ερωτηθείς ο Κένι Νταλγκλίς για το περιστατικό τόνισε: "Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη φωτογραφία και δεν θα βγάλω συμπεράσματα από τα λεγόμενα του καθενός. Εάν μου δείξετε την εικόνα και πειστώ ότι αυτό που λέτε είναι αλήθεια, τότε θα πρέπει να πάρω μία απόφαση".




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου